«Jakten på kjærligheten»

Brudd for «Jakten»-paret

Fant kjærligheten etter innspilling - nå har de gått hver til sitt.

BRUDD: Inger Lund og Simen Kummeneje fant kjærligheten etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten». Nå har de gått hver til sitt. Foto: TV 2
BRUDD: Inger Lund og Simen Kummeneje fant kjærligheten etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten». Nå har de gått hver til sitt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst kunne tv-seerne følge blant andre bonden Inger Lunds jakt etter kjærligheten i TV 2-programmet med samme navn. Lund fant lykken med frieren Simen Kummeneje - men nå er forholdet over.

- Inger og Simen fra «Jakten på kjærligheten» kan bekrefte at det er slutt mellom dem, men de ønsker ikke å utdype noe mer utover å bekrefte bruddet, sier TV 2s presseansvarlige for «Jakten på kjærligheten», Unn Grethe Berge, til Se og Hør.

Det var TV 2 som først omtalte bruddet.

Ble dumpet

Lund og Kummeneje ble et par etter at innspillingen av programmet var ferdig i fjor, og det var nok mange som ble overrasket etter at siste episode av årets sesong ble sendt på skjermen.

I utgangspunktet dumpet nemlig bonden Kummeneje til fordel for Gjermund Lien Dahl, noe som ble omtalt som «Jakten»-historiens såreste øyeblikk.

- Jeg tok kontakt med Simen cirka en måned etter at Gjermund og jeg avsluttet. Vi møttes en del i løpet av oktober og november og det har føltes veldig fint og naturlig, fortalte Lund til TV 2 i fjor.

Gjermund Lien Dahl har på sin side gått videre etter tv-innspillingen, og avslørte overfor Se og Hør i desember at han hadde funnet lykken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer