«Jakten på kjærligheten»

Brudd for «Jakten»-paret

Fant kjærligheten etter innspilling - nå har de gått hver til sitt.

BRUDD: Inger Lund og Simen Kummeneje fant kjærligheten etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten». Nå har de gått hver til sitt. Foto: TV 2
BRUDD: Inger Lund og Simen Kummeneje fant kjærligheten etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten». Nå har de gått hver til sitt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst kunne tv-seerne følge blant andre bonden Inger Lunds jakt etter kjærligheten i TV 2-programmet med samme navn. Lund fant lykken med frieren Simen Kummeneje - men nå er forholdet over.

- Inger og Simen fra «Jakten på kjærligheten» kan bekrefte at det er slutt mellom dem, men de ønsker ikke å utdype noe mer utover å bekrefte bruddet, sier TV 2s presseansvarlige for «Jakten på kjærligheten», Unn Grethe Berge, til Se og Hør.

Det var TV 2 som først omtalte bruddet.

Ble dumpet

Lund og Kummeneje ble et par etter at innspillingen av programmet var ferdig i fjor, og det var nok mange som ble overrasket etter at siste episode av årets sesong ble sendt på skjermen.

DÅRLIG STEMNING: Det er ikke bare god stemning når Atle skal varte opp fire jenter på gården sin. Vis mer

I utgangspunktet dumpet nemlig bonden Kummeneje til fordel for Gjermund Lien Dahl, noe som ble omtalt som «Jakten»-historiens såreste øyeblikk.

SLUTT: Simen og Inger fant hverandre etter innspilling. Nå har de imidlertid gjort det slutt. Foto: TV 2
SLUTT: Simen og Inger fant hverandre etter innspilling. Nå har de imidlertid gjort det slutt. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg tok kontakt med Simen cirka en måned etter at Gjermund og jeg avsluttet. Vi møttes en del i løpet av oktober og november og det har føltes veldig fint og naturlig, fortalte Lund til TV 2 i fjor.

Gjermund Lien Dahl har på sin side gått videre etter tv-innspillingen, og avslørte overfor Se og Hør i desember at han hadde funnet lykken.

Brudd

For frierne Miriam Sandvik og Espen André Rødnes skulle heller ikke forholdet holde. Det bekreftet førstnevnte overfor Se og Hør for en måned siden.

- Jeg kan bekrefte at spekulasjonene om at det er slutt mellom meg og Espen er sanne. Vi slo opp for noen dager siden, fortalte hun.

POOL PARTY: To av frierne i «Jakten på kjærligheten» gjør alt de kan for å vinne en alene-date under mandagens episode. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det var Rødnes som tok intiativ til bruddet. Overfor Se og Hør fortalte han at han tror det er til det beste nå.

- Det er ikke helt der for min del, så da ble det slik. Men Miriam er en helt fantastisk jente, og det er synd at det ble slik, sa han, og fortsatte:

- Jeg tror det er best med litt avstand nå, for oss begge. Det var ikke et lett valg. Men akkurat nå er det for det beste, og hvis det er meningen så blir det oss to senere.

LES OGSÅ: - Null samarbeid fra deres side

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer