Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen:

Brudd for «Jakten»-paret

Det var en sjelden lykke da bonden fra Valdres falt for den vakre frieren. Etter forlovelse, to barn og husbygging, er kjærligheten nå slutt.

BRUDD: Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen fant hverandre på tv i 2013. Nå har de gått hver til sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BRUDD: Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen fant hverandre på tv i 2013. Nå har de gått hver til sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Da bonden Øyvind Leine Thune (35) traff frieren Elise Edvardsen (30) under TV 2s «Jakten på kjærligheten» høsten 2013, ble hun en rask favoritt for mannen fra Vang i Valdres.

Han skjønte fort at hun var den han ville velge til slutt. Etter kort tid flyttet Elise til familiegården hans, og to sønner på to og fem år har kommet til underveis. Samboerparet forlovet seg i 2017, men rakk aldri å gifte seg.

Nå avslører Thune til Se og Hør at paret har valgt å gå hver til sitt.

- Det er selvsagt ikke noe stas når det er brudd. Men jeg kan bekrefte at Elise har flyttet ut.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Barna først

- Det er trist at vi ikke fikk det til. Begge er lei seg for at det nå er over, men vi kan se tilbake på mange fine minner i årene vi var sammen. Fokuset vårt nå er uansett å samarbeide om de to guttene våre og sørge for at de får det best mulig. Ungenes ve og vel er førsteprioriteten vår. Eldstemann skal jo begynne på skolen allerede til høsten, forteller Thune.

AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør at bruddet blir kjent. Faksimile Se og Hør
AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør at bruddet blir kjent. Faksimile Se og Hør Vis mer

Huset som paret bygde, utskilt på tomt fra gården, skal nå selges.

- Taksten er klar, for fire millioner får man mye for pengene. Bolig på 250 kvadratmeter, garasje på 60 kvadratmeter og tre mål eiendom. Det er vemodig å skulle selge huset, men sånn ble det. Nå må vi bare se framover. Selv flytter jeg tilbake til gården hvor vi bodde først.

Som nevnt forlovet paret seg i 2017, og den gang kunne bonden fortelle at han alltid hadde tenkt på å fri til Edvardsen.

- Jeg er en mann som synes at det å gifte seg er koselig, og nå var det på tide, sa han blant annet til TV 2.

Åpen om sønnen

Tre år tidligere kunne det lykkelige paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

- Han er en bestemt herremann og vet hva han vil. Det har han etter oss begge. Han trenger å ha sterke meninger. Det kommer godt med på et sted som Vang, har Thune tidligere fortalt til Se og Hør om eldstesønnen Kristoffer.

At sønnen er bestemt, er visstnok ikke det eneste likhetstrekket han har med sine foreldre. Gutten har i tillegg allerede vist stor interesse for dyr og gårdsstell.

- Han er med på alt fra å kjøre traktor til å hjelpe meg i fjøset. Jeg tror på at ungene blir hva du er.

I 2017 fikk paret sin andre sønn sammen.

BRUDD: I en episode av «Jakten på kjærligheten», dro Kristoffer Heldal (30) og frier Anita Aas Kristiansen (27) til Genève sammen med de andre parene. Det tok en uventet vending. Video: TV 2 Les saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/sjokkbrudd-i-jakten-ble-dumpa-av-sin-siste-frier---antiklimaks/70500905">https://www.dagbladet.no/kjendis/sjokkbrudd-i-jakten-ble-dumpa-av-sin-siste-frier---antiklimaks/70500905">https://www.dagbladet.no/kjendis/sjokkbrudd-i-jakten-ble-dumpa-av-sin-siste-frier---antiklimaks/70500905 Vis mer

LES OGSÅ: Avslører sannheten bak sjokkbildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer