Brudd for Isabella Löwengrip

Deler nyheten på Instagram.

SINGEL: Isabella Löwengrip er blitt singel igjen. Det skriver hun selv på Instagram. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SINGEL: Isabella Löwengrip er blitt singel igjen. Det skriver hun selv på Instagram. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip (29) er blitt singel, etter at hun og kjæresten Erik Selin (52) har gått hver til sitt. Det skriver Löwengrip i et innlegg på Instagram.

«Erik og jeg har bestemt oss for å ende forholdet vårt. Selvfølgelig er det et tøft valg, men jeg er veldig takknemlig for at vi fant et vennskap som vil vare ut livet», skriver hun.

Det var i september i fjor at 29-åringen kunne røpe at hun hadde funnet kjærligheten igjen, to år etter skilsmissen med Odd Spångberg (33) - som hun var gift med i fem år.

- En stor støtte

Den svenske toppbloggeren har det siste året gått gjennom en tøff tid, da hun blant annet kunne avsløre at karrieren ikke går like godt som hun har gitt uttrykk for i offentligheten.

I august i fjor fortalte Löwengrip at hun hadde økonomiske problemer, og at hun fryktet å gå konkurs.

Seinere kom det også fram at hun har jukset med tall for å få støtte fra annonsører, noe hun fikk refs for.

I november lettet hun på sløret om forholdet til Gøteborg-mannen.

- Det stemmer at vi har et forhold sammen. Han har valgt et liv der han ikke er like offentlig som meg, sa hun til den svenske avisa Hänt den gang.

Videre takket hun for støtten han ga henne i en tøff tid.

- Han er en stor støtte i dette, og jeg er veldig takknemlig for å ha ham. Han har så mye erfaring, og han kjenner meg og vet hvor viktig det er for meg å komme ut av denne krisen på egen hånd. Han kan være en emosjonell støtte, men resten må jeg klare selv, sa hun om kjæresten.

Eiendomsmillardær

Erik Selin er eiendomsmilliardær, og blant Sveriges rikeste. Han ligger på plass nummer 1008 på Forbes liste over verdens rikeste mennesker.

Da forholdet mellom Löwengrip og Selin ble kjent, la ikke førstnevnte skjul på at hun hadde jobbet for det.

- Det er virkelig sånn at man må lande selv for at man skal kunne lande med en annen person. Nå er jeg der og er klar. Men herregud for en tålmodighet han har hatt med meg, skrev hun på bloggen sin da

LES OGSÅ: - Må blåse i hva andre tenker om sitt eget forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer