Shabana Rehman:

Brudd før innspilling: - Dramatisk endring

Gikk gjennom brudd før innspillingen av «Farmen kjendis».

BLE SINGEL: Shabana Rehman, her sammen med Dorthe Skappel, ble singel igjen kort tid etter at hun kom hjem fra TV-innspillinga i Aremark. Foto: Alex Iversen / TV 2
BLE SINGEL: Shabana Rehman, her sammen med Dorthe Skappel, ble singel igjen kort tid etter at hun kom hjem fra TV-innspillinga i Aremark. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av august i fjor kom nyheten om at Shabana Rehman (45), kjent som blant samfunnsdebattant og komiker, hadde skilt seg fra ektemannen Martin Gaarder etter 14 år sammen.

Nyheten bekreftet hun den gang til TV 2 og God kveld Norge. Men i virkeligheten skjedde bruddet lenge før den tid - nemlig i januar samme år.

I disse dager er hun å se som en av deltakerne i TV 2-programmet «Farmen kjendis», der hun blant annet har havnet i et aldri så lite klammeri med TV-dronning Dorthe Skappel (59).

- Måtte ta konsekvensen

Innspillingen av programmet fant sted i mai og juni i fjor. 45-åringen var dermed forholdsvis nysingel under oppholdet på Bøensætre gård i Aremark.

Det bekrefter hun også selv overfor Se og Hør.

- Det føyde seg bare inn i rekken av alt som har endret seg i livet mitt på dramatisk kort tid. Det var som sagt en dramatisk endring, men jeg og Martin har den dag i dag et veldig godt forhold, så det var et helt udramatisk brudd, forteller hun.

Hun fortsetter:

- Greia var rett og slett at vi vokste litt fra hverandre.

Se og Hør har vært i kontakt med Rehmans eksmann, som er kjent med at bruddet mellom dem igjen omtales.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer