Shabana Rehman:

Brudd før innspilling: - Dramatisk endring

Gikk gjennom brudd før innspillingen av «Farmen kjendis».

BLE SINGEL: Shabana Rehman, her sammen med Dorthe Skappel, ble singel igjen kort tid etter at hun kom hjem fra TV-innspillinga i Aremark. Foto: Alex Iversen / TV 2
BLE SINGEL: Shabana Rehman, her sammen med Dorthe Skappel, ble singel igjen kort tid etter at hun kom hjem fra TV-innspillinga i Aremark. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av august i fjor kom nyheten om at Shabana Rehman (45), kjent som blant samfunnsdebattant og komiker, hadde skilt seg fra ektemannen Martin Gaarder etter 14 år sammen.

Nyheten bekreftet hun den gang til TV 2 og God kveld Norge. Men i virkeligheten skjedde bruddet lenge før den tid - nemlig i januar samme år.

I disse dager er hun å se som en av deltakerne i TV 2-programmet «Farmen kjendis», der hun blant annet har havnet i et aldri så lite klammeri med TV-dronning Dorthe Skappel (59).

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Måtte ta konsekvensen

Innspillingen av programmet fant sted i mai og juni i fjor. 45-åringen var dermed forholdsvis nysingel under oppholdet på Bøensætre gård i Aremark.

Det bekrefter hun også selv overfor Se og Hør.

- Det føyde seg bare inn i rekken av alt som har endret seg i livet mitt på dramatisk kort tid. Det var som sagt en dramatisk endring, men jeg og Martin har den dag i dag et veldig godt forhold, så det var et helt udramatisk brudd, forteller hun.

Hun fortsetter:

- Greia var rett og slett at vi vokste litt fra hverandre.

Se og Hør har vært i kontakt med Rehmans eksmann, som er kjent med at bruddet mellom dem igjen omtales.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

«Nytt» liv

Rehman innrømmer at det ikke bare har vært enkelt å være 45 år og plutselig bli singel igjen.

- Det er rart å være så voksen, og å bli alene og starte på nytt igjen. Men jeg har det veldig bra jeg, altså. Jeg skriver mye, og lever og ånder for det jeg ønsker å være. Men rart er det likevel, erkjenner «Farmen kjendis»-deltakeren, som ett år etter bruddet fortsatt ikke har begitt seg ut i datingens verden.

- Nei, jeg har ikke begynt å date ennå. Men jeg har tenkt på det, for det skjer jo ting når man har vært gjennom en offentlig skilsmisse. Overraskende nok, så rant det inn henvendelser da bruddet ble kjent. Det var kjemperart, plutselig begynte folk å spørre om jeg ville på date. Det er flotte, fine mennesker, men jeg er samtidig veldig klar på at jeg vil konsentrere meg om skrivingen.

Når bruddet og den nye tilværelsen omsider blir helt bearbeidet, vil det stille seg annerledes, mener hun.

- Når jeg har bearbeidet alt, så kanskje. Jeg har tross alt ikke vært singel siden jeg var 16 år gammel. Det føles som å bli reinkarnert i samme tid på et vis, sier Shabana Rehman med et smil til Se og Hør.

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer