<strong>UBESLUTTSOM:</strong> Iggy Azalea avslørte nylig at hun hadde fått seg ny kjæreste. Nå er hun singel igjen. Foto: NTB Scanpix
UBESLUTTSOM: Iggy Azalea avslørte nylig at hun hadde fått seg ny kjæreste. Nå er hun singel igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Iggy Azalea:

Brudd for Iggy Azalea etter én dag

I går avslørte rapperen at hun hadde fått seg kjæreste. I dag er hun singel.

Publisert

I 2015 forlovet den verdenskjente rapperen Iggy Azalea (28) seg med basketballstjernen Nick Young (33), men et knapt år senere ble både idyllen og forlovelsen brutt.

Nylig kunne Iggy avsløre at hun hadde funnet kjærligheten på ny, men det ser ikke ut til at forholdet har vart særlig lenge.

Det var på onsdag 28-åringen gjestet radiokanalen Miami’s Y100 der hun ble konfrontert om romansespekulasjonene mellom henne og DeAndre Hopkins (26), som spiller amerikansk fotball.

- Ja, vi er kjærester, skal hun ha svart, ifølge Billboard.

En rekke internasjonale medier kastet seg over nyheten, men lykken skal ikke ha vart lenge. I dag, torsdag, la nemlig rapperen ut en Tweet der hun skrev «Jeg er singel», etterfulgt av en undrende og en smilende emoji, melder People.

Åpenlys flørting

Romanseryktene mellom duoen skal ha startet forrige uke, etter at DeAndre la ut et bilde av seg selv på Instagram med teksten «Mine australiere kaller meg legende».

Iggy, som er fra Australia, skal dermed ha svart «Jeg kan komme på noen andre ting å kalle deg».

My Aussies call me Legend.

Et innlegg delt av @ deandrehopkins

Turbulent fortid

Med flere singler som toppet hitlister verden over, var australske Iggy Azalea spådd som et av de heteste navnene i bransjen i 2010. Hun spilte verden over, prydet magasinforsider og var verdenskjent for sin frodige kropp og sine hardtslående rim.

De siste årene har det imidlertid vært stille fra stjernen, som bare har klart å havne i medienes søkelys på grunn av dårlige anmeldelser og skandaler. I fjor høst ble det blant annet kjent at hun har levd et luksusliv på kreditt, og nå skylder American Express hele 2,4 millioner kroner.

Tøft brudd

Sommeren 2016 slet Iggy Azalea med langt mer enn bare økonomiske problemer. Hun forlovet seg med basketballstjernen Nick Young i 2015, men et knapt år senere ble både idyllen og forlovelsen brutt.

Allerede i mars 2016 ble det kjent at den daværende Los Angeles Lakers-stjernen hadde vært utro mot Iggy, men den gang fortalte artisten at hun ønsket å bli hos ham. Da hun fant ut at han hadde vært utro igjen, rant derimot begeret over.

Tidligere i år, to år etter å ha «outet» eksens eskapader i en rekke meldinger på Twitter, snakket hun ut om hvordan hun hevnet seg.

<strong>BRUDD:</strong> Artisten fant ut at basketballspilleren Nick Young hadde vært utro, og valgte å bryte forlovelsen med ham. Det gjorde hun ikke i stillhet. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Artisten fant ut at basketballspilleren Nick Young hadde vært utro, og valgte å bryte forlovelsen med ham. Det gjorde hun ikke i stillhet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg brant alt opp. Jeg brant masse, og kastet noen ting i bassenget også. Jeg begynte med vann, men det viste seg å ikke fungere, fortalte hun på besøk hos Andy Cohen.

Hun fortalte at hun begynte med det billigste, og jobbet seg opp mot det dyreste hun fant i eksens klesskap. «Hver eneste designer du kan tenke deg» gikk med i hevnaksjonen.

- Divanykker

Like før hun og basketballspilleren gikk hver til sitt, ble det kjent at hun hadde takket ja til å plutselig gå til tv-bransjen. Hun ble gjestedommer i den australske versjonen av «X Factor», side om side med Adam Lambert og Mel B.

OOPS: Artisten Iggy Azalea klarte å falle av scenen midt under framførelsen av sin største hit, «Fancy», under en pre-MTV-konsert fredag. Video: Itchyypanda / YouTube Vis mer Vis mer

- Jeg kunne egentlig ikke se meg selv som dommer i noe som helst tv-program, men jeg synes at dette passet bra, så jeg takket ja, sa hun til The Daily Telegraph.

Likevel var det ikke alle som satte pris på henne, og jo arbeidsmoralen hennes ble pekt på som et av problemene. Da Adam Lambert gjestet radioprogrammet «2DayFM» i 2016, grillet han henne på direkten.

- Hun var en skikkelig diva. Hun kom sent, og du visste aldri hva du ville få med henne. Det var aldri kjedelig, det kan jeg fortelle deg, sa han.

LES OGSÅ: Nekter å svare på spørsmål om forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer