Åsa Vesterlund:

Brudd for Hollywoodfruen

«Svenske Hollywoodfruer»-profilen bekrefter samlivsbruddet etter rykter den siste tida.

SINGEL: Den svenske Hollywoodfrua Åsa Vesterlund og kjæresten har gjort det slutt. Foto: Aftonbladet
SINGEL: Den svenske Hollywoodfrua Åsa Vesterlund og kjæresten har gjort det slutt. Foto: Aftonbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Åsa Vesterlund (46) har blitt et kjent fjes for sin deltakelse i flere sesonger av realityserien «Svenske Hollywoodfruer», der hun har vært å se med blant andre Maria Montazami (54) og Gunilla Persson (61).

Vesterlund har siden begynnelsen av 2018 vært sammen med Fredrik Berne (45). De har riktignok hatt en liten pause siden den gang, men fant seinere tilbake til hverandre igjen.

Nå er det imidlertid slutt en gang for alle. Det har de siste ukene sirkulert en rekke rykter om at paret har skilt lag, og nå bekrefter Vesterlund bruddet i et intervju med svenske Hänt.

46-åringen sier at hun i utgangspunktet ikke vil kommentere privatlivet, og at hun derfor fatter seg i korthet.

- Jeg kan si såpass som at ja, jeg har valgt å gå, sier hun til det svenske nettstedet, og legger til:

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson må flytte fra New York-leiligheten og bryter sammen. Vis mer

- Når tiden er inne, så kommer jeg kanskje til å dele mer. Men nå velger jeg å fokusere på framtida og den kommende høsten med mange spennende prosjekter.

Av-og-på-forhold

Vesterlund sier videre at hun har det bra til tross for samlivsbruddet, og at hun nå prøver å nyte den deilige sommeren i Los Angeles.

Det var i februar 2018 46-åringen bekreftet at hun hadde funnet kjærligheten med legen Fredrik Berne fra Göteborg.

Vesterlunds fans kunne følge eksparets eksotiske reiser verden rundt i sosiale medier - men allerede et halvt år seinere kom sjokknyheten om at Vesterlund hadde gjort det slutt.

I mai 2019 fant de imidlertid tilbake til hverandre igjen, og så gjenstår det bare å se om de finner tilbake til hverandre denne gangen også.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

Åsa Vesterlund har stått for utallige minneverdige øyeblikk i «Svenske Hollywoodfruer» opp gjennom åra. Særlig har hennes heller kjølige forhold til Gunilla Persson fått mye oppmerksomhet - ikke minst da Persson beskyldte henne for å prøve å drepe henne under en lunsj med fruene i 2016.

Stemningen var svært amper, og det hele endte med at Vesterlund kastet et vannglass på Persson.

- Jeg kunne blitt blind, døv og stum. Jeg kunne dødd, det er et drapsforsøk, sa Gunilla Persson etter hendelsen.

La ned

«Svenske Hollywoodfruer» har med åra fått en solid fanskare og utvilsomt blitt en stor seerfavoritt. Derfor var det nok mange som ble skuffet da TV3 i mars kunngjorde at serien legges ned, etter å ha gått på tv siden 2009.

Pressesjef for TV3 og Nent Group, Susanne Nylén, sa den gang at det ikke kommer til å bli spilt inn en ny sesong av realityprogrammet.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

- Vi har bestemt oss for å ikke spille inn en sesong til høsten, men tar en pause. Det var en ganske naturlig avgjørelse. Forrige sesong feiret «Svenske Hollywoodfruer» ti år, og det var naturlig å trykke på pauseknappen. Jeg tror mange program har godt av å pauses, og så får man se hvordan man tar det derfra, sa pressesjefen til avisa.

Gunilla Persson har vært med i serien siden 2011, og innrømmet at hun savnet tv-kameraene.

- Jeg savner naturligvis å filme, det er på denne tiden av året at vi pleier å spille inn og det er da det er vakrest i Los Angeles. Det er klart at man savner det, sa hun til Aftonbladet.

LES OGSÅ: Brakk ryggen i stygg ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer