Helene Rask:

Brudd for Helene Rask

Har flyttet fra hverandre.

SEPARERT: Helene Rask og ektemannen har flyttet fra hverandre. Foto: Geir Dokken / Dagbladet
SEPARERT: Helene Rask og ektemannen har flyttet fra hverandre. Foto: Geir Dokken / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På starten av 2000-tallet var Helene Rask (42) en av Norges mest kjente glamourmodeller. Karrieren hennes tok fort av, og Rask fikk også prøvd seg som både artist og realitydeltaker.

I senere tid har derimot 42-åringen trukket seg tilbake fra rampelyset og lagt modellkarrieren på hyllen. Hun jobber i dag som gartner.

I 2017 ble den tidligere modellen mor for første gang, og i 2020 giftet hun seg. Nå kan derimot Se og Hør avsløre at Rask er separert og gikk gjennom et brudd like før sommeren.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og fortalte hva hun bruker én million på i året. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Helene Rask er kjent med at Se og Hør omtaler saken, men ønsker ikke å gi noen kommentar.

I tillegg til å ha jobbet som glamourmodell, har Rask tidligere hatt andre roller og oppgaver i modellverdenen.

42-åringen etablerte byrået Rask Models i 2005, og signerte flere kjente profiler. I 2009 ble derimot selskapet slått konkurs. Rask har likevel har hatt mange jern i ilden opp gjennom årene.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og dreiet ut om tiden fra «Idol». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og hør. Vis mer

Etter at hun la karrieren som glamourmodell på hylla i 2010, startet hun egen helsekostbutikk i Vestby, skrev bok, og var også en kort tur innom politikken.

LES OGSÅ: - Veldig lei meg

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer