Brudd for Hegnar og kjæresten

Trygve Hegnar og Vibeke Holth skiller lag etter 10 år.

BRUDD: Ifølge Se og Hør har Vibeke Holth og Trygve Hegnar gått fra hverandre etter 10 års samboerskap. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Ifølge Se og Hør har Vibeke Holth og Trygve Hegnar gått fra hverandre etter 10 års samboerskap. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Går hvert til sitt.

Kapital-sjef Trygve Hegnar og Vibeke Holth skiller lag. Se og Hør kan i siste nummer avsløre at paret flyttet fra hverandre på sensommeren i år - etter cirka ti års samboerskap.

Paret feiret nylig Hegnars 72-års dag på en restaurant i Oslo - sammen med hans to barn og felles venner – til tross for at de nå bor hver for seg.

Avslørte romansen

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om bruddet mellom Hegnar og samboeren. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om bruddet mellom Hegnar og samboeren. Foto: Se og Hør Vis mer

Det var Se og Hør som i mai 2005 avslørte at Kapitals ansvarlige redaktør hadde funnet tonen med den yngre Kapital-journalisten. Det skal ha vært en sterk felles interesse for økonomi og kritisk gravejournalistikk som førte paret sammen, en interesse de fortsatt deler.

Bruddet vil, etter det Se og Hør erfarer, ikke innebære noen praktiske endringer i Kapital. Hegnar er eier og ansvarlig redaktør, mens Holth (41) de seks siste årene har hatt det daglige ansvaret som redaktør. En jobb hun fortsetter i.

Hegnar jobber også med bl.a. Finansavisen og Hegnar Online TV.

Vil ikke kommentere bruddet

– Trygve og Vibeke har en sterk gjensidig respekt for hverandres arbeid, og denne respekten har ikke blitt borte selv om de nå har ulik adresse, sier en kilde nær paret som forteller at bruddet skal ha gått upåaktet hen blant de ansatte i Kapital hvor det skal være «business as usual».

 
Se og Hør har vært i kontakt med både Hegnar og Holth. Ingen av dem har ønsket å kommentere bruddet.
 
Les mer om bruddet i denne ukens utgave av Se og Hør, som er i salg fra tirsdag.

 

LES OGSÅ: Brudd mellom Jan Thomas og Christopher

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer