Brudd for Hadia Tajik to år etter bryllupet

Ap-nestlederen og Høyre-politiker Stefan Heggelund har gått fra hverandre.

SLUTT: Mens Hadia Tajik har vært valgt inn på Stortinget siden oktober 2009, har Stefan Heggelund vært innvalgt på Stortinget siden oktober 2013. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
SLUTT: Mens Hadia Tajik har vært valgt inn på Stortinget siden oktober 2009, har Stefan Heggelund vært innvalgt på Stortinget siden oktober 2013. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 ga politikerparet Hadia Tajik (32) og Stefan Heggelund (31) hverandre sine ja i en strengt hemmelig bryllupsseremoni.

Nå er forholdet over.

- Vi er begge dypt private personer og ønsker ikke å dele dette. Men vi forstår at fordi begge har synlige offentlige verv, vil det bli kjent før eller senere uansett, skriver de to stortingsrepresentantene fra Høyre og Arbeiderpartiet i en felles kommentar til NTB, ifølge Dagbladet.

- Utover dette har vi ingen kommentar, legger de til.

Duoen møtte hverandre over et shuffle board på utestedet Tilt i Oslo, og i desember 2012, samme året som Tajik ble kulturminister, bekreftet de at de var et par.

Til tross for at de tilhørte vidt forskjellige partier, sa de til Dagbladet den gang at de var enige om å være uenige på enkelte områder.

- Stefan er en mann som vil forandre verden. Vi er begge dypt engasjerte. Men vi er veldig uenige om samfunnsanalysen og løsningene, fortalte Tajik til avisen.

LES OGSÅ: Hugh Jackman kommer til Norge