BRUDD: Ifølge Daily Mail skal Nadine Coyle ha brutt med sin kjæreste gjennom to år, Jason Bell. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Ifølge Daily Mail skal Nadine Coyle ha brutt med sin kjæreste gjennom to år, Jason Bell. Foto: Stella PicturesVis mer

- Brudd for «Girls Aloud»-stjernen

Nadine Coyle skal ha brutt med sin kjæreste, den amerikanske fotballspilleren Jason Bell...

SEHER.NO:  «Girls Aloud»-stjernen Nadine Coyle (25) skal ha brutt med sin kjæreste, den amerikanske fotballspilleren Jason Bell, melder DailyMail.

Sangerinnen har vært sammen med «The New York Giants»-spilleren siden september 2008, men britiske tablioder avslører nå at Coyle har ofret kjæresten til fordel for sin solokarriere.

- Det var Nadine som bestemte at det ikke fungerte mellom dem lenger. Men det er ingen dramatikk involvert, de kommer fortsatt til å være venner, sier en venn av paret ifølge DailyMail.

Imidlertid, Nadines talsmann ønsker ikke å kommentere saken, og mener at «ryktene er ukorrekte».

Bell har vært i Nadines liv stort sett siden hun flyttet til Los Angeles i 2007 - den gang for å være sammen med sin kjæreste, «Desperate Housewives»-stjernen Jesse Metcalfe, som hun brøt med i 2008.

25-åringen har den siste tiden jobbet med sitt debuttalbum som soloartist, og nå ønsker hun å fokusere all sin oppmerksomhet på det.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nekter for spiseforstyrrelser