Brudd for «Gift ved første blikk»-paret

Bekrefter separasjon på Instagram.

<strong>SLUTT:</strong> Tv-paret Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer går fra hverandre, etter fem år som rette ektefolk. Foto: TVNorge
SLUTT: Tv-paret Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer går fra hverandre, etter fem år som rette ektefolk. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2014 fikk Norge møte Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås, nesten samtidig som de møtte hverandre før første gang. De deltok begge i «Gift ved første blikk», og giftet seg i beste sendetid - samme dag som de møttes for første gang.

Mens alle andre par på sikt gikk fra hverandre, holdt de to ut i ekteskapet, og har vært gift siden innspillingen for fem år siden. I mars i fjor ble de også foreldre for første gang, da lille Amanda kom til verden. Da ble de også det første paret fra serien til å få barn.

I alle sesonger siden er ekteparet blitt brukt som et eksempel på at eksperimentet faktisk har fungert, og at man kan basere et ekteskap på testene serien baserer seg på.

Nå kan paret derimot meddele at de går fra hverandre, etter nærmere fem år som mann og kone. Det gjør Bauer selv på Instagram.

- Utrolig glad i Vebjørn

«Det er med veldig tungt hjerte at jeg deler at Vebjørn og jeg har flyttet fra hverandre. Vi har hatt det spesielt vanskelig etter at vi fikk barn, og har slitt med å komme oss ut av et negativt spor», skriver hun blant annet.

Videre forklarer hun at det er vondt å gi slipp på familiedrømmen, men at hun samtidig stoler på at dette er best for alle parter.

<strong>BRUDD:</strong> De forelsket seg i beste sendetid i 2014, men nå er det slutt. Foto: TVNorge
BRUDD: De forelsket seg i beste sendetid i 2014, men nå er det slutt. Foto: TVNorge Vis mer

«Uten ring på fingeren fungerer vi tross alt bedre enn på lenge, vi støtter hverandre, og prøver å ivareta Amanda best mulig i denne prosessen. Jeg er utrolig glad i Vebjørn, og vil alltid være det», avslutter hun.

Overfor Se og Hør sier Vebjørn Tveiterås følgende:

- Vi er separert. Det er jo tungt, men vi har fremdeles et godt forhold. Vi gjør begge vårt for å ha en god relasjon, og for at dattera vår skal ha det best mulig. Det er vårt hovedfokus nå, sier han.

Se og Hør har, gjennom TVNorge, vært i kontakt med Bauer. Hun ønsker ikke å kommentere saken.

SISTE EPISODE: Det går mot veis ende for parene i denne sesongen av «Gift ved første blikk». Vi møtte Sara og Joakim. Vis mer

Gikk til terapi

Ekteskapet skulle altså ikke vare. Da Dagbladet pratet med paret i fjor, kunne de melde om en fin tilværelse - som nybakte småbarnsforeldre.

- Tilstanden nå er så bra som den kan være. Det er litt kaotisk med en liten baby, men det er heldigvis to av oss. Vi kan støtte hverandre og gi hverandre avlastning. Noen dager er mer slitsomme enn andre, men det må vi bare belage oss på, sa Tveiterås da.

Han var da glad for at han meldte seg på, og sa at paret forsøkte å holde kjærligheten ved like så ofte de kan - selv i ammetåka. Statistikken de er en del av er derimot dyster. Alle, utenom to par, har skilt seg. Tveiterås holdt imidlertid ved at han mener metoden fungerer.

Klipp: Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås fra serien "Gift ved første blikk". Annabelle sjekker eksamensresultatet sammen med kjæresten Vebjørn. Vis mer

- Jeg tror «Gift ved første blikk»-metoden har noe for seg. Jeg og Annabelle har tøyset med at vi ikke hadde blitt sammen om vi bare dro på en date. Vi er ganske forskjellige på mange ting, og det er ikke sikkert det hadde fungert om vi måtte prøve uten å være gift først. Vi fikk heldigvis muligheten til å gi det en sjanse.

Den gang skrøt han også av parterapi, noe han og kona benyttet seg av.

- Kone og barn er jo det viktigste jeg sitter igjen med. Jeg var så heldig å finne kjærligheten. Jeg sitter også igjen med lærdom om hva kjærligheten er og ikke er. Selv om det skal være mye romantikk og passende kjemi, betyr det ikke at eksperter ikke kan finne en partner til deg, uttalte han i fjor.

LES OGSÅ: - All tid vi får sammen er en bonus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer