<strong>SLUTT:</strong> I tredje sesong av «Gift ved første blikk» ga Bernhard Bornstein (30) og Akhila Kristi Dranger (28) hverandre sitt ja. Nå har paret valgt å gå hver til sitt. Foto: TVNorge
SLUTT: I tredje sesong av «Gift ved første blikk» ga Bernhard Bornstein (30) og Akhila Kristi Dranger (28) hverandre sitt ja. Nå har paret valgt å gå hver til sitt. Foto: TVNorge Vis mer

«Gift ved første blikk»:

Brudd for «Gift ved første blikk»-paret

Har tatt ut separasjon.

Publisert

Bernhard Bornstein (30) og Akhila Kristi Dranger (28), kjent fra fjorårets sesong av «Gift ved første blikk», har etter om lag ett år som ektepar valgt å gå hver til sitt.

Overfor Dagbladet bekrefter duoen at de har tatt ut separasjon.

- Det var en gjensidig avgjørelse. Det var jo naturligvis tøft, men vi er venner nå når vi sees, skriver Dranger i en tekstmelding.

EKTE KJÆRLIGHET?: Nicolai Caspari Stigar og Andrea Mundal gikk inn i TVNorges ekteskapseksperiment i håp om å finne hverandre. Slik gikk det. Video: TVNorge Vis mer

Duoen har tidligere vært åpen om at det fantes noen utfordringer når det kom til forholdet dem imellom. Selv om det ikke endte med langvarig ekteskap, mener Bornstein at det hele er en god erfaring å ta med seg videre.

- Det har vært en unik opplevelse, og jeg sitter igjen med positive minner, sier han.

Hverken Bornstein eller Dranger ønsker å kommentere saken utover dette.

- Fortsatt gift

Nå er det bare ett av deltaker-parene fra tredje sesong som fortsatt holder sammen - Nicolai Caspari Stigar (28) og Andrea Mundal (28).

Da Dagbladet var i kontakt med de to sistnevnte før jul, fortalte paret at de fortsatt lover hverandre evig troskap.

- Jeg er fortsatt gift med Nicolai. Vi har flyttet sammen i en leilighet i Oslo, og har det veldig fint sammen. Han er en veldig flott fyr, og ja, jeg har vel funnet kjærligheten, sa Mundal til Dagbladet.

- Eksperimentet har lært meg at ulikheter mellom par også kan være bra, fortsatte hun.

- Krevende

Slik gikk det med parene fra «Gift ved første blikk»

Hva gjelder ektemannen, la han ikke skjul på at prosessen var langt mer krevende enn hva han hadde forestilt seg.

- Men det var likevel noe av det villeste og sjukeste jeg har opplevd. Og det mener jeg så absolutt på en positiv måte, sa Stigar til Dagbladet, og fortsatte:

- Det går veldig fint med oss, og vi ser lyst på framtida. Kjærligheten har tatt tid å bygge opp, men er absolutt funnet.

I forfjor valgte samtlige «Gift ved første blikk»-par å ta ut skilsmisse. Året før holdt ett av parene sammen etter innspillingsslutt.

Programkonseptet går ut på å utfordre tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet - ved å hyre inn et ekspertpanel som får i oppgave å sette sammen «perfekte» par. Matchingen skjer blant annet på bakgrunn av personlighetstester og dybdeintervjuer.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer