SINGEL: Gerard Butler er singel igjen etter at han og kjæresten Morgan Brown gjorde det slutt denne uken. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Gerard Butler er singel igjen etter at han og kjæresten Morgan Brown gjorde det slutt denne uken. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gerard Butler:

Brudd for Gerard Butler

«P.S. I Love You»-stjernen og kjæresten Morgan Brown har gått hver til sitt etter romantisk ferie i Mexico.

(Seoghør.no): Skuespilleren Gerard Butler (47) og kjæresten Morgan Brown (40) har gått hver til sitt etter et av og på-forhold i tre år.

Ifølge en kilde Daily Mail har pratet med, gjorde paret det slutt etter en ferie til Mexico.

Turen skulle være en test for å se om forholdet fungerte eller ikke, men begge skjønte at de ikke passer sammen likevel, sier kilden.

- Jenter kaster seg etter ham.

- Han har fortalt vennene sine at han ikke klarer å forplikte seg til et forhold. Gerard elsker Morgan, men det funker bare ikke, sier kilden.

Personen nettstedet har pratet med, hevder også at «P.S. I Love You»-stjernen ikke har planer om å slo seg til ro i nærmeste fremtid, og at han derfor ikke vil ha en fast kjæreste.

Saken fortsetter nedenfor.

TETTE: I Mexico så paret ut til å være forelsket. Nå har de imidlertid gjort det slutt. Foto: NTB Scanpix
TETTE: I Mexico så paret ut til å være forelsket. Nå har de imidlertid gjort det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gerard og Morgan har datet av og på siden 2014, og ifølge ryktene var det slutt for godt i fjor før de ble sett sammen i Mexico i sommer.

Rykteflommen var derfor i gang da Morgan, som er interiørarkitekt og tidligere modell, dro til Baltimore i delstaten Maryland med Gerard i juni.

- Jenter kaster seg etter ham. Det er vanskelig for ham og hele tiden si: «Nei, ha deg bort. Jeg har kjæreste», fortalte en kilde til Page Six i juli.

Anledningen skal ha vært parets romantiske ferietur, og det faktum at Gerard har dukket opp på den røde løperen alene de siste to årene.

Skjørtejeger

Da Butler ledet Nobels Fredspriskonsert i Oslo sammen med Sarah Jessica Parker (52) for fire år siden, tok han med seg sin daværende kjæreste, den 18 år yngre rumenske modellen Madalina Ghenea (29), til hovedstaden.

PÅ ROMANTISK FERIE: Paret dro til Italia sammen i juli i fjor. Like etter ble det kjent at de hadde gjort det slutt igjen. Foto: NTB Scanpix.
PÅ ROMANTISK FERIE: Paret dro til Italia sammen i juli i fjor. Like etter ble det kjent at de hadde gjort det slutt igjen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Duoen gjorde det slutt sommeren etter, og deretter forelsket han seg i Morgan Brown.

Den skotske hjerteknuseren har tidligere blitt linket til stjerner som Cameron Diaz (44), Jennifer Aniston (48) og Naomi Campbell (47), men har innrømmet at karrieren har gjort det vanskelig å ha kjærlighetsforhold.

- Det er tøffere å være i forhold i denne bransjen. Det er vanskelig når man reiser bort hele tiden. Nå er jeg i Australia i to måneder. Hvem klarer å holde ut med noe sånt? sa han til Daily Mail for over to år siden, ifølge Contactmusic.com.

- Men hvem har sagt at man bare skal ha et forhold i løpet av livet? Kanskje man er ment å ha mange korte forhold.

Deretter la Butler til at frem til han fant «den rette», koste han seg med å date ulike kvinner.

- Jeg har ikke truffet den ene prinsessen ennå. Men det betyr ikke at jeg ikke har møtt mange prinsesser på veien. Bare ikke den rette.

- Eller kanskje jeg har det og så dukker hun opp igjen i livet mitt på et senere tidspunkt. Man kan aldri være for sikker på noe som helst.

LES OGSÅ: - Han angrer på at hun slapp unna