Matt LeBlanc:

- Brudd for «Friends»-stjernen

Etter nesten seks år skal det være slutt mellom Matt LeBlanc og kjæresten.

BRUDD: Matt LeBlanc og Aurora Mulligan i 2017. Nå skal paret ha gått hver til sitt. Foto: Andrew Morales/REX/NTB
BRUDD: Matt LeBlanc og Aurora Mulligan i 2017. Nå skal paret ha gått hver til sitt. Foto: Andrew Morales/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I nesten tre tiår har «Friends»-skuespillerne vært favoritter hos millioner av fans. Både karriere og privatliv har skapt overskrifter internasjonalt, men spesielt kjærlighetslivet deres har vært grobunn for overskrifter.

I 2016 ble Matt LeBlanc (54), som spilte Joey Tribbiani i situasjonskomedien, koblet til TV-produsenten Aurora Mulligan (36). Duoen har vært et par siden, men nå skal forholdet være ved veis ende.

Ifølge en kilde nær paret, som The Sun har snakket med, skal bruddet ha «gått pent for seg, men er fremdeles veldig ferskt».

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

Viste seg offentlig

Som nevnt ble de først koblet til hverandre i 2016.

Paret ble blant annet observert under Hickstead Derby i Sussex sommeren samme år, før de året etter dukket opp på rød løper sammen for første gang. Den gang under New York Film Festival.

Paret viste seg også sammen i 2018 under premieren på den 25. sesongen av «Top Gear» i Storbritannia.

De skal likevel, ifølge den britiske tabloidavisen, ha holdt en lav profil rundt kjærlighetslivet sitt.

Matt LeBlanc har tidligere vært gift i tre år med Melissa McKnight, som han har datteren Marina Pearl LeBlanc (18) med.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

LES OGSÅ: Avslører brudd: - Sårt og vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer