Adriana Lima:

Brudd for fjerde gang på fem år

Går hver til sitt etter halvannet år.

SINGEL IGJEN: Adriana Lima har vært i en rekke forhold, men de tar ofte slutt etter noen år. Nå er hun atter en gang blitt singel. Foto: NTB scanpix
SINGEL IGJEN: Adriana Lima har vært i en rekke forhold, men de tar ofte slutt etter noen år. Nå er hun atter en gang blitt singel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke alle modeller som kan kalle seg supermodeller. Betegnelsen begynte å oppstå på slutten av 1980-tallet, og ble bare brukt om de aller største av sitt slag. Naomi Campbell (48), Kate Moss (45), Linda Evangelista (53) og Cindy Crawford (52) var blant noen av dem.

På starten av 2000-tallet ble en ny generasjon med supermodeller introdusert for verden, men få av dem har hatt like stor suksess som brasilianske Adriana Lima (37).

Hun har hatt gigantiske kontrakter med kosmetiske produsenter og internasjonale motehus, samtidig som hun har vært et en gjenganger under Victoria's Secrets spektakulære undertøysshow.

Selv om karrieren hennes har vært litt av et eventyr, har det ikke alltid vært så enkelt privat for stjernen.

Nå er hun midt inne i nok et kjærlighetsbrudd, om vi skal tro People.

Kjærligheten tok slutt

For halvannet år siden falt Adriana pladask for den tyrkiske skribenten Metin Hara (36). De to turtelduene ble observert sammen på en yacht i Tyrkia, og det begynte raskt å gå rykter om at de to hadde funnet tonen med hverandre.

Mindre suspekt ble det ikke av at Metin la ut flere bilder av sin nye flamme på Instagram, noe han har gjort nesten ukentlig frem til nå. Da paret feiret sitt første år som kjærester, delte den tyrkiske skribenten en rørende melding til sin kjære på Instagram.

- Om du er i din seng og jeg er i min, er en av oss på feil sted. Det er nøyaktig et år siden jeg møtte deg, og du har gjort meg til den lykkeligste mannen på jorda, skrev han blant annet om supermodellen.

Det skulle dessverre ikke vare evig, bekrefter kilder nær paret overfor People. Sist de to delte bilder av hverandre var i oktober, hvor skribenten skrev følgende som bildetekst:

«Ekte mot for en mann er å elske arrene hennes».

Turbulent kjærlighetsliv

Adriana Lima har også vært i en rekke andre forhold, som har preget spaltene verden over i hennes innholdsrike yrkesliv. I 2014 kom meldingen om at hun og den serbiske basketspilleren Marko Jaric (40) skulle skille seg etter fem års ekteskap.

Paret, som giftet seg på Valentinsdagen i 2009, har døtrene Valentina (8) og Sienna (6) sammen.

- Etter en lang og gjennomtenkt vurdering har vi bestemt oss for å gå separate veier etter fem års ekteskap. Vi er takknemlige over å være foreldre til to fantastiske unge jenter, og vi vil fremdeles samarbeide tett om ansvaret for dem, sa paret i en pressemelding om bruddet, ifølge UsWeekly.com.

BRUDD: I 2015 gikk Adriana Lima og Marko Jaric fra hverandre. Dette bildet er tatt av paret i Los Angeles sommeren 2008. Foto: NTB scanpix
BRUDD: I 2015 gikk Adriana Lima og Marko Jaric fra hverandre. Dette bildet er tatt av paret i Los Angeles sommeren 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sommeren 2016 skulle nok et brudd skape overskrifter. Supermodellen hadde datet Joe Thomas i to år, men det skulle heller ikke vare. Bare to uker etter bruddet ble hun fotografert med NFL-profil Julian Edelman (32). Det skulle heller ikke vare for stjernen.

Siste show

Da Victoria's Secret-visningen gikk av stabelen i november, var Adriana Lima nok en gang å se på catwalken for undertøysmerket. Det skulle imidlertid vise seg å være hennes aller siste gang.

Timer før lystkasterne ble skrudd på i New York, kunngjorde Lima at hun har bestemt seg for å legge englevingene på hylla.

«Kjære Victoria. Takk for at du har vist meg verden, delt dine hemmeligheter, og ikke minst gitt meg vinger - slik at jeg har lært å fly. Sender all min kjærlighet til verdens beste fans. Klem fra Adriana», skrev den berømte 37-åringen i et emosjonelt Instagram-innlegg.

YDMYK: Adriana Lima klarte ikke holde tårene tilbake da hun avsluttet verdens mest spektakulære moteshow i november. Foto: NTB Scanpix
YDMYK: Adriana Lima klarte ikke holde tårene tilbake da hun avsluttet verdens mest spektakulære moteshow i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Limas siste opptreden i Victoria's Secret-stallen ble ikke mindre tåredryppende. Ifølge People fikk modellen, som gjennom karrieren har båret den berømte «Fantasy»-BH-en hele tre ganger, æren av å avslutte showet på spektakulært vis.

Etter å ha vist fram undertøysgigantens siste antrekk for kvelden, lot en ydmyk supermodell tårene trille foran hele verden.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

- Dette har alltid vært årets høydepunkt for meg, og jeg er like gira hver gang. Årets show er en milepæl i min karriere, sa Lima til People.

Gjennom Victoria's Secret-karrieren har Lima rukket å slå følge med en rekke like verdensberømte, og nå pensjonerte catwalkstjerner, deriblant Tyra Banks (45), Heidi Klum (45) og Gisele Bündchen (38).

LES OGSÅ: - Hun holder det ikke ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer