Andreas Nørstrud:

Brudd for «Farmen»-profilen

Andreas Nørstrud og kona har gått hver til sitt.

SLUTT: Andreas og Maren har gått hver til sitt etter åtte års ekteskap. Foto: Oddvar Walle Jensen/ Se og Hør
SLUTT: Andreas og Maren har gått hver til sitt etter åtte års ekteskap. Foto: Oddvar Walle Jensen/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013, året etter at Andreas Nørstrud (37) gjorde seg godt bemerket på «Farmen», giftet han seg med kona Maren (26). Paret har i etterkant fått fem barn sammen, men torsdag bekrefter Maren at de har gått hver til sitt, flere uker etter at Se og Hør først tok kontakt om bruddet.

- Vi delte ikke tro og vokste fra hverandre, sier hun til Se og Hør.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Se og Hør har også vært i kontakt med Nørstrud, som per nå ikke ønsker å kommentere bruddet.

KONTROVERSIELL: Andreas Nørstrud blir ofte betegnet som en av tidenes mest omstridte «Farmen»-deltakere. Vi tok en prat med han på «Torpet». Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Nørstrud giftet seg med kona i hans hjembygd Tuddal. Frieriet foregikk på samme sted, i august samme år:

- Jeg hadde beiset og gikk i arbeidsklær. Etter hvert tok jeg henne til side, og spurte om hun ville leve et liv med meg. Jeg kjente at hjertet slo litt raskere, men jeg la ikke så mye innsats i det ytre, fortalte Nørstrud til Se og Hør.

Omdiskutert

Nørstrud blir ofte betegnet som en av tidenes mest omstridte «Farmen»-deltakere, der særlig hans konservative synspunkter rundt kvinnesyn og homofili skapte reaksjoner.

Da Se og Hør møtte den svært kristne tv-profilen foran innspillingen av «Torpet» i 2018, var han tydelig på at lite har forandret seg.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

- Jeg står for alt jeg uttalte meg om den gang. På generelt grunnlag mener jeg fortsatt at kvinner er best egnet til inne- og husarbeid, da de fra naturens side er mer renslige. Samtidig bør de få slippe tungt arbeid ute, det er bedre at menn blir satt til det, fortalte Nørstrud, som begrunnet sin tankegang med tekster fra bibelen.

Nørstruds ekteskap med elleve år yngre Maren har heller ikke gått ubemerket hen i mediene. De siste årene har det vært relativt stille fra den omdiskuterte «Farmen»-deltakeren - helt til han i 2016 kom med nok en kontroversiell uttalelse.

BÅND: Anniken Jørgensen og Øde Nerdrum fant tonen inne på «Farmen»-gården - et vennskap «Annijor» ønsker å ha livet ut. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

For mens kona fortalte overfor «God kveld Norge» at hun av og til synes det var slitsomt med flere småbarn i hus, var tilfellet det motsatte hos ektemannen.

- Jeg sover for meg selv. Jeg synes det er hennes oppgave å ta vare på ungene, sa han.

LES OGSÅ: Solgte unna hele «Farmen»-premien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer