Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen:

Brudd for «Farmen»-paret

Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad har gått hver til sitt.

BRUDD: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad bekrefter brudd. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BRUDD: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad bekrefter brudd. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-paret Tonje Frigstad (21) og Simon Trondstad Jacobsen (23) har gått hver til sitt. Det røper førstnevnte på Instagram.

«Jeg og Simon har bestemt oss for å ikke være kjærester lengre. Det er ingenting stygt som har skjedd mellom oss, men av og til så funker ikke ting helt som man skulle ønske», skriver hun på Instagram.

Videre beskriver hun Simon som en fantastisk person, og skriver at hun er utrolig takknemlig for alt de har fått oppleve sammen.

«Vi kommer til å fortsette å holde kontakten og det er god stemning mellom oss», fortsetter hun.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Fortsatt gode venner

Overfor Se og Hør forsikrer Frigstad om at det har vært et udramatisk brudd.

- Det er ingenting stygt eller noe som har skjedd mellom oss. Vi har bare funnet ut at noen ganger fungerer ikke ting som man hadde håpet. Det er ingenting vondt som har skjedd og vi kommer til å fortsette å være venner.

Også Tronstad bekrefter bruddet.

- Vi er enige om at vi gjør det slutt nå. Vi er gode venner fortsatt, men akkurat nå så var det riktig for oss, forteller han til Se og Hør.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Han har også bekreftet bruddet i sosiale medier, hvor han skriver at de ikke lenger er kjærester.

«Er fortsatt veldig glad i henne og vi er fortsatt gode venner. Hun har så mange unike kvaliteter som jeg har verdsatt siden den dagen vi ble kjent, som jeg fortsatt verdsetter. Akkurat nå var dette valget det mest riktige for oss to», skriver han.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Møttes på TV

I fjor høst så hele Norge så Frigstad og Jacobsen finne tonen da de møttes som deltakere på fjorårets «Farmen». Duoen lurte seg til og med til et lite kyss foran TV-kameraene.

I ettertid ble det spekulert om det var noe mer enn vennskap, og på tampen av 2021 kunne de endelig bekrefte at det var de. Det gjorde Frigstad i et innlegg på Instagram.

«JA, vi er kjærester», skrev hun enkelt og greit under bildet, hvor hun hadde tagget Jacobsen.

Nå ser det imidlertid ut til at lykken har brast.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Superparet gjenforent - foreldre i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer