Tore Petterson:

Brudd for «Farmen kjendis»-Tore

- Det er tøft, og jeg føler  stor sorg akkurat nå.

SINGEL IGJEN: Kjærligheten har tatt slutt for Tore Petterson. Foto: Tor Lindseth.
SINGEL IGJEN: Kjærligheten har tatt slutt for Tore Petterson. Foto: Tor Lindseth. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): På sensommeren i fjor kom nyheten om at Tore Petterson (38) hadde møtt kjærligheten i den svenske flyverten Marcus Rone (28).

Populære Tore fra seersuksessene «Farmen kjendis» og «Sofa», fortalte lykkelig tidligere i vinter til Se og Hør – at aldri før har noen elsket ham så mye. Etter mange år som singel, var Tore i skyene.

Men i det nyeste nummeret av Se og Hør avslører TV-profilen at det ni måneder lange forholdet er avsluttet.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Tore Petterson. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Tore Petterson. Faksimile: Se og Hør Vis mer

– Det er tøft, og jeg føler stor sorg akkurat nå, selvsagt – men samtidig er jeg veldig stolt av meg selv.

- Tidligere er jeg alltid blitt dumpet, men denne gangen har det vært deilig – siden faktisk jeg – tok inititativ til å prate om at forholdet ikke fungerte, sier Tore til Se og Hør.

Ble mobbet som barn

Den populære TV-profilen har tidligere avslørt til Se og Hør at han til tider hadde en tøff oppvekst, fordi han opplevde å bli mobbet som barn.

– Jeg ble mobbet mye som barn. I oppveksten kledde og oppførte jeg meg annerledes, noe som førte til juling, utestengelse og vonde ord, forteller han åpenhjertig til Se og Hør.

– Jeg opplevde trusler hver dag. Småslag i ansiktet og spytting. Jeg fikk høre at jeg var ekkel, og ofte samlet de store gjenger for å gi meg juling, sa Petterson.

Vil hjelpe ungdom

Ettersom Tore har fått føle mobbing på kroppen, er han veldig opptatt av å fortelle dagens ungdom om virkningene av mobbing.

– Jeg forsøker å stille opp på så mye som mulig som har med forebygging av mobbing å gjøre. Jeg har stor respekt for ungdom som tør å være seg selv, og står alene i motvind, sier Tore.

TV-SUKSESS: Tore Petterson sammen med sin gode venn og «Sofa»-kollega Adam Schjølberg. Foto: NTB Scanpix
TV-SUKSESS: Tore Petterson sammen med sin gode venn og «Sofa»-kollega Adam Schjølberg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2015 fikk Tore og hans «Sofa» kollega Adam Schjølberg oppfylt en drøm, da de var med i NRK-programmet «Beat for beat».

– Det har vært en barndomsdrøm å få være med på «Beat for Beat», så det var nesten en utavdegsjæl-opplevelse. Jeg måtte klemme Ivar for å se om han var ekte, lo Adam til Se og Hør etter møtet med daværende programleder Ivar Dyrhaug.

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet som barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer