Hanna-Martine Slåttland Baller:

Brudd for «Farmen kjendis»-profilen

- I tida som kommer skal vi elske hverandre som venner.

BRUDD: «Farmen kjendis»-profil og Youtube-stjerne Hanna-Martine Slåttland Baller avslører at hun og kjæresten har gått fra hverandre, etter fem år. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
BRUDD: «Farmen kjendis»-profil og Youtube-stjerne Hanna-Martine Slåttland Baller avslører at hun og kjæresten har gått fra hverandre, etter fem år. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år var Hanna-Martine Slåttland Baller å se på «Farmen kjendis», der hun gjorde god profil. 21-åringen, kjent hovedsakelig som Youtuber, kom langt i konkurransen, men måtte se seg slått i den skumle hinderløypa - der tre deltakere røk ut samtidig.

Siden deltakelsen har 21-åringen drevet videre med sitt - det være artige videoer på Youtube, kommersielle samarbeid på Instagram eller positive råd til fansen i denne merkelige tida verden er inne i. Likevel har ikke alt gått på skinner for influenseren.

Mandag kveld avslører hun nemlig selv at hun og kjæresten har gått fra hverandre.

Brudd

«Jeg er så stolt over oss og alt vi har vært for hverandre de siste åra. I tida som kommer skal vi elske hverandre som venner», skriver hun til sine 146 000 følgere.

Slåttland Baller har vært i et forhold med Anders Dahle i fem år. De har også bodd sammen i rundt halvannet år. Han har vært å se i videoene hennes på Youtube, der det har vært tydelig for seerne at det to hadde et godt forhold. Hun har dessuten snakket varmt om ham i intervjuer.

Influenseren oppgir ingen grunn til bruddet i Instagram-innlegget. For bare noen dager siden, på Slåttland Ballers 21-årsdag, la Dahle ut en hyggelig gratulasjon til henne, men nå er det altså slutt.

Hun avslutter innlegget med:

«Håper virkelig at dere respekterer at det er sårt og vanskelig, og at jeg ikke kommer til å snakke noe eller svare på noe rundt det», skriver hun.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes med å komme i kontakt med Hanna-Martine.

SLUTT: Youtube-stjerna avslører at det er slutt med kjæresten. Her er hun fotografert med Adrian Sellevoll, som var med i samme sesong av TV 2-realityen som henne. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SLUTT: Youtube-stjerna avslører at det er slutt med kjæresten. Her er hun fotografert med Adrian Sellevoll, som var med i samme sesong av TV 2-realityen som henne. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Ble skadd

«Farmen kjendis» var nok manges første møte med 21-åringen, selv om hun allerede i flere år har hatt en lojal fanskare på nettet. Hun kom godt inn i gruppa, ble godt likt av de andre og gjorde god figur i det som har blitt et av TV 2s mest populære programmer.

Mange ble lot seg overraske da 21-åringen ble skadet i programmet. Hun endte på sykehus etter et møte med ei ku.

- Jeg ble veldig glad i dyra, og ville ta en stor rolle der så langt det lot seg gjøre, sa hun til Se og Hør nylig, og la til at hun en kveld på gården skulle ta over melkinga av kyrne og at feil skovalg førte til at hun måtte sendes ut av gården.

- Jeg tok bare på meg joggesko, og akkurat den kvelden hvor jeg ikke tok på meg vernesko, ble jeg tråkka på av den drektige kua, sa hun.

Slåttland Baller kjente et voldsomt trykk på venstre fot og var sikker på at noe i foten var brukket.

- Vi måtte heise det røde flagget og kontakte lege. Jeg ble sendt på sykehus, avslørte hun.

På sykehuset måtte 21-åringen sitte i rullestol, og klarte ikke tråkke ned på foten. Dagen etter fikk hun imidlertid gladmeldingen om at det ikke var brudd, men at hun var kraftig forslått. I dag preges hun ikke i det hele tatt av hendelsen og er veldig glad for at det gikk bra med både henne og kua.

FARMEN: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis». Nå ser han tilbake på gårdsoppholdet, og har innsett at reality kanskje ikke er helt for ham. Video: Rød Løper / TV2 Vis mer

LES OGSÅ: Må i karantene før innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer