BRUDD: Jarl Goli bekrefter til Se og Hør at forholdet mellom ham og Kjersti Karlsen er over. Her er de sammen på finalefesten for «Farmen Kjendis» tidligere i år. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
BRUDD: Jarl Goli bekrefter til Se og Hør at forholdet mellom ham og Kjersti Karlsen er over. Her er de sammen på finalefesten for «Farmen Kjendis» tidligere i år. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.Vis mer

Jarl Goli og Kjersti Karlsen:

Brudd for «Farmen»-Jarl

Lykken brast etter seks måneder for TV-profilen.

(Se og Hør): I november avslørte Se og Hør at Jarl Goli hadde funnet lykken med danseren og læreren Kjersti Karlsen (47).

Nå - seks måneder senere - bekrefter «Farmen Kjendis»-deltakeren at forholdet er over.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Jarl Goli. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Jarl Goli. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Jeg kan bekrefte at det er slutt. Forholdet er brutt. Vennskapet gir oss begge et liv uten mobbing og trakassering, sier Jarl til Se og Hør.

Det var Barne-TV-serien «Portveien 2» som gjorde Jarl til et kjent navn på 1980-tallet, og Se og Hør kåret ham i 1985 til «Årets TV-navn».

Ble hetset på nettet

Jarl har ledet en rekke programmer på NRK, TVNorge og TV3. Han har også deltatt i TV 2s «Skal vi danse», og ble sist sett i «Farmen Kjendis». Nylig startet han også et coaching og management-firma.

Etter «Farmen»-deltakelsen opplevde han imidlertid å bli hetset på nettet.

Han har blant annet blitt sammenlignet den psykopatiske hovedrollefiguren i filmen «American Psycho» - som spilles av Christian Bale.

- Det oppleves veldig vondt at jeg hetses. Dette er vondt for mine nærmeste – spesielt mine barn, sier Jarl Goli til Se og Hør.

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

Angrer ikke

Tidligere har Goli fortalt til Dagbladet at han ikke angrer på at han takket ja til å være med i «Farmen kjendis», men hadde kanskje gjort et par ting om igjen, hvis han hadde fått mulighet.

- Jeg overspilte litt på «Farmen», og ser jo hvordan det har blitt klippet etterpå. Så der må jeg bare legge meg flat. Men jeg synes ikke familien min fortjener at jeg skal få så mye hat, likevel.

Tapte konkurranse mot Petter Pilgaard

Jarl røk ut av «Farmen Kjendis» etter øksekast-konkurranse mot Petter Pilgaard (37).

TØFF KONKURRANSE: Jarl Goli røk ut av «Farmen Kjendis» etter øksekonkurranse mot Petter Pilgaard (midten). Foto: Alex Iversen, TV 2
TØFF KONKURRANSE: Jarl Goli røk ut av «Farmen Kjendis» etter øksekonkurranse mot Petter Pilgaard (midten). Foto: Alex Iversen, TV 2 Vis mer

Etter tre forsøk hadde ikke Goli truffet blinken en eneste gang.

- De fleste så på meg som en stor konkurrent, så det var ikke så vanskelig å skjønne hvorfor jeg stadig ble valgt til kamp. Jeg synes ikke det var bittert å ryke ut, det var egentlig ganske befriende, sa Goli etter at resultatet var klart.

LES OGSÅ: Hetses på nettet etter «Farmen Kjendis»