Brudd for «Farmen»-Frank

- Jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre, sier Frank Løke til Se og Hør. Forholdet til kona Anette er over etter 15 år.

BRUDD: «Farmen kjendis»-profil Frank Løke og kona Anette skiller lag etter 15 år sammen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
BRUDD: «Farmen kjendis»-profil Frank Løke og kona Anette skiller lag etter 15 år sammen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For en uke siden kunne Se og Hør fortelle at det var trøbbel på hjemmebane for «Farmen kjendis»-profilen Frank Løke (38).

Bladet skrev at kona hadde flyttet ut fra familiegården i Stokke utenfor Tønsberg. Da ønsket ikke den tidligere landslagsspilleren i håndball å kommentere ekteskapsproblemene.

Men nå bekrefter han overfor Se og Hør at forholdet til kona Anette er over etter 15 års samliv.

- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker ikke å utdype dette noe nærmere, og ber om forståelse for det, sier Frank til Se og Hør.

I denne ukens utgave av Se og Hør kan du lese alt om Løkes ekteskapsbrudd og se bilder fra hans flotte familiegård i Vestfold.

I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

- Slapp lederstil

Under deltagelsen i «Farmen Kjendis» fikk 38-åringen massiv oppmerksomhet rettet mot seg.

På gården markerte Frank seg som et tøft arbeidsjern. Men den frittalende idrettsstjernen havnet også i klinsj med flere av de andre deltagerne.

Han kritiserte blant andre stylist Erlend Elias (35) for det han mente var en slapp lederstil som storbonde - en krangel som fortsatte også utenfor TV-gården.

Også modellen Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) fikk høre det, da Frank mente hun snek seg unna arbeidsoppgaver.

- Jeg ble nok oppfattet som hard og direkte, men tror ikke jeg var urettferdig, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

Blir boende på gården

Frank Løke blir boende på den flotte odelsgården etter bruddet med kona.

Gården har vært i hans familie i generasjoner. Huset er omgitt av vakker natur og dyr på alle kanter.

Tidligere Løke-generasjoner har bodd på tomten i over 150 år, og den originale gården ble opprinnelig eid av Franks tippoldefar.

FINALEFEST: Se Farmen Kjendis-deltager Stian lese opp Frank «Action-Frank» Løke sin siste post på Instagram. REPORTER: Miriam Bakkejord / VIDEO: Christian Roth Christensen / Redigering: Emilie Rydning Vis mer

Snytt for finalen

Selv om mange anså Frank Løke som en av de aller sterkeste og tøffeste deltakerne inne på «Farmen kjendis»-gården, kom ikke 38-åringen seg helt til finalen.

Da deltakerne som hadde klart seg inn i finaleuken skulle gjennom den obligatoriske hinderløypa, holdt det nemlig ikke helt inn for Frank.

Idrettsprofilen kjempet om den siste semifinaleplassen mot fire andre kjendiser, og leverte - til tross for mange stygge knall og fall - et imponerende resultat.

Dessverre for Frank var det bare én kjendis som fikk bli med de to klare semifinalistene, endurofører Pål Anders Ullevålseter (46) og «Jakten»-fjes Inga Berit Lein (36), inn i selve finalen. Langrennsløper Martine Ek Hagen (26) var uovervinnelig, og hun slo Løke med tjueto sekunder.

- Jeg var aldri bitter, men jævlig skuffa. Mest av alt var jeg sint på meg selv og egen prestasjon, fortalte Frank Løke til Se og Hør etter den sure «Farmen kjendis»-exiten.

Til slutt var det Pål Anders Ullevålseter som stakk av med seieren i årets utgave av «Farmen kjendis».

KNUSTE ALLE: Motorsykkelkjører Pål Anders Ullevålseter (49) står igjen som vinneren av årets «Farmen kjendis». Se hans første reaksjoner rett etter opptak. Video: Anita Arntzen/Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

Ekstrem appetitt

Etter endt opphold på «Farmen kjendis»-gården, fortalte Frank Løke til Dagbladet at han for øvrig opplevde en enorm appetitt etter at han kom tilbake til hverdagen.

- Jeg kom hjem, sa hei til Anette, hentet skåla med is og gikk opp på soverommet. Deretter sov jeg i tre timer, våknet og dyttet i meg en plate med Stratos og yoghurt med nøtter, sa den matglade idrettsprofilen til avisen.

Den store matlysten stod ifølge Dagbladet i sterk kontrast til hele intensjonen med «Farmen»-oppholdet for Frank sin del. Han ønsket nemlig å gå ned i vekt.

- Jeg vet ikke om magesekken min er blitt større, eller hva det er, men jeg er utrolig sulten. Vi hadde egentlig nok mat der inne, men kosten var ikke spesielt variert. Så nå hiver jeg i meg alt mulig, sa han i intervjuet.

LES OGSÅ: «Farmen»-Camilla utsatt for grov vold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer