Brudd for «Farmen»-Frank

- Jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre, sier Frank Løke til Se og Hør. Forholdet til kona Anette er over etter 15 år.

BRUDD: «Farmen kjendis»-profil Frank Løke og kona Anette skiller lag etter 15 år sammen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
BRUDD: «Farmen kjendis»-profil Frank Løke og kona Anette skiller lag etter 15 år sammen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For en uke siden kunne Se og Hør fortelle at det var trøbbel på hjemmebane for «Farmen kjendis»-profilen Frank Løke (38).

Bladet skrev at kona hadde flyttet ut fra familiegården i Stokke utenfor Tønsberg. Da ønsket ikke den tidligere landslagsspilleren i håndball å kommentere ekteskapsproblemene.

Men nå bekrefter han overfor Se og Hør at forholdet til kona Anette er over etter 15 års samliv.

- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker ikke å utdype dette noe nærmere, og ber om forståelse for det, sier Frank til Se og Hør.

I denne ukens utgave av Se og Hør kan du lese alt om Løkes ekteskapsbrudd og se bilder fra hans flotte familiegård i Vestfold.

- Slapp lederstil

Under deltagelsen i «Farmen Kjendis» fikk 38-åringen massiv oppmerksomhet rettet mot seg.

På gården markerte Frank seg som et tøft arbeidsjern. Men den frittalende idrettsstjernen havnet også i klinsj med flere av de andre deltagerne.

Han kritiserte blant andre stylist Erlend Elias (35) for det han mente var en slapp lederstil som storbonde - en krangel som fortsatte også utenfor TV-gården.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer