Emma Watson og William Knight:

- Brudd for Emma Watson og kjæresten

Skal være over etter nesten to år.

SINGEL: Skuespiller Emma Watson (27) og William Knight skal ha gått fra hverandre etter nesten to år. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Skuespiller Emma Watson (27) og William Knight skal ha gått fra hverandre etter nesten to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I februar i fjor ble det kjent at skuespiller Emma Watson (27) hadde funnet lykken med IT-entreprenør William «Mack» Knight (37).

Watson, som hadde vært gjennom et svært tøft brudd året i forveien, klarte imidlertid å holde forholdet skjult i flere måneder før romansen ble kjent i offentligheten.

VARTE NESTEN TO ÅR: Emma Watson og William Knight klarte å holde forholdet skjult i flere måneder. Det samme gjelder antakelig for bruddet. Foto: NTB Scanpix
VARTE NESTEN TO ÅR: Emma Watson og William Knight klarte å holde forholdet skjult i flere måneder. Det samme gjelder antakelig for bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge US Weekly skal forholdet nå være over, etter nesten to år sammen. Bruddet skal imidlertid ikke være helt ferskt, da duoen ikke har blitt observert sammen på flere måneder.

Emma Watsons talsperson vil verken bekrefte eller avkrefte hvorvidt nyheten stemmer.

- Jeg uttaler meg ikke om mine klienters privatliv, sier representanten til US Weekly.

Svært privat

Ifølge tabloidavisen The Sun hadde Watson datet William i omtrent fire måneder, da nyheten om forholdet først ble kjent. I løpet av tiden sammen har duoen også holdt en svært lav profil.

Watson, som er kjent for å holde tett om privatlivet sitt, forklarte blant annet i et intervju med Vanity Fair tidligere i år om hvorfor hun ikke ønsker å utlevere personlige detaljer om seg selv og sitt liv.

- Jeg vil være konsekvent her. Jeg kan ikke snakke om kjæresten min i et intervju og forvente at folk ikke skal ta paparazzibilder av meg mens jeg går utenfor hjemmet mitt. Man kan ikke gjøre begge deler, sa hun til magasinet.

Saken fortsetter under:

IKKE BARE GLAM: Skuespiller Emma Watson medvirker ikke bare i filmer, men har også gjort seg bemerket for sitt politiske engasjement. Foto: NTB Scanpix
IKKE BARE GLAM: Skuespiller Emma Watson medvirker ikke bare i filmer, men har også gjort seg bemerket for sitt politiske engasjement. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Watson ønsket ikke å nevne navnet til sin daværende kjæreste i intervjuet, men magasinet kunne understreke at hun var sammen med nettopp Knight.

Så langt har verken Emma Watson eller William Knight kommentert påstandene om bruddet.

Stor skuespiller

Watson har siden første «Harry Potter»-film vært en av verdens største skuespillere. I totalt åtte filmer om den unge trollmannen spilte hun rollen som Hermione Granger, en av Potters nærmeste venner.

GRUET SEG: 24-årige Emma Watson hadde sin sangdebut på lerretet i rollen som Belle i storfilmen «Skjønnheten og Udyret». - Jeg var redd ingen skulle ha mot til å fortelle meg at jeg var en skikkelig dårlig sanger, sier Watson. Video: CNN. Vis mer Vis mer Vis mer

Hun har siden den gang vært å se i flere andre store filmer som «Perks of Being a Wallflower», «My Week with Marilyn» og «Skjønnheten og Udyret».

Foruten å være en ettertraktet skuespillerinne, har hun de siste åra bemerket seg politisk. Watson er utnevnt som FN-ambassadør, og har flere ganger tatt til orde for feminisme.

LES OGSÅ: Avslører sjekkereplikken som smeltet Linnis hjerte