Brudd for Christie Brinkley etter kun ett år

Den flotte trebarnsmoren er ledig på markedet igjen.

SLUTT: Avstanden ble for stor for Christie Brinkley og John Mellencamp. Her forlater de restauranten Craigs i West Hollywood sammen tidligere i år. Foto: Splash News
SLUTT: Avstanden ble for stor for Christie Brinkley og John Mellencamp. Her forlater de restauranten Craigs i West Hollywood sammen tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter ett år som kjærester har den tidligere supermodellen Christie Brinkley (62) og sangeren John Mellencamp (64) gått hver til sitt. 

- Både avstanden mellom hjemmene og deres hektiske karrierer gjorde det vanskelig å opprettholde forholdet. Men de kommer til å forbli gode venner, bekrefter begges talspersoner til People.com.

Mens Brinkley har vært travelt opptatt med å promotere sin nye prosecco Bellissima denne sommeren, har Mellencamp vært på turnè hele våren og sommeren.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Christie og John var ikke redd for å vise følelsene i full offentlighet. Her på en spasertur i New York i vår.  Foto: Splash News
FRA LYKKELIGE TIDER: Christie og John var ikke redd for å vise følelsene i full offentlighet. Her på en spasertur i New York i vår. Foto: Splash News Vis mer

Paret møttes for første gang på en fest i Hamptons i fjor. Den gang trodde ikke den vakre blondinen at hun og artisten, som tidligere var kjæreste med Meg Ryan (54), passet sammen i det hele tatt. 

- Jeg tenkte: «Wow, vi er skikkelig motsetninger til hverandre. Han er en slags "throwback" fra en annen tid. Som en rolig cowboy.» Men så begynte vi å snakke sammen og jeg innså at vi hadde mange felles interesser, har hun fortalt til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY I SEKSTI-ÅRENE: I desember stilte Brinkley i lårhøye støvletter og kort kjole da hun tente lysene på Empire State Building i New York. Foto: Rex Features
SEXY I SEKSTI-ÅRENE: I desember stilte Brinkley i lårhøye støvletter og kort kjole da hun tente lysene på Empire State Building i New York. Foto: Rex Features Vis mer

Fra 1985 til 1994 var Brinkley gift med den legendariske sangeren Billy Joel (66), som hun har artistdatteren Alexa Ray Joel (29) med. Hun har også to andre barn fra to andre ekteskap.

Mellenkamp har på sin side fem barn fra tre ulike ekteskap.

Det var barna og alderen som knyttet duoen sammen.

- Jeg kjenner menn som går ut med jenter som er utrolig unge. Når de snakker om ting, så forstår ikke kjærestene referansene som blir sagt en gang. Når det kommer til forhold er det noe fint med å være på samme alder, sa Christie til People i fjor.

Den amerikanske modellen og skuespilleren var en av verdens mest populære kvinner da hun slo gjennom på slutten av 1970-tallet, og hun har blant annet prydet forsiden til Sports Illustrated tre ganger.

Til tross for at Brinkley i dag har fylt 62 år, så får hun fremdeles hodene til å snu.

EKSEN: John Mellencamp og Meg Ryan var kjærester i drøye tre år. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: John Mellencamp og Meg Ryan var kjærester i drøye tre år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Christie Brinkley tok pusten fra fansen på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer