<strong>NÆRT BÅND:</strong> Joanne og David Beckham deler ofte bilder av seg selv sammen i sosiale medier. Nå går førstnevnte gjennom en tøff periode, etter at hun og kjæresten skal ha gjort det slutt. Foto: Instagram
NÆRT BÅND: Joanne og David Beckham deler ofte bilder av seg selv sammen i sosiale medier. Nå går førstnevnte gjennom en tøff periode, etter at hun og kjæresten skal ha gjort det slutt. Foto: Instagram Vis mer

Joanne Beckham:

- Brudd for Beckhams søster seks måneder etter fødselen

Plutselig ble familieidyllen brutt.

Publisert

For bare seks måneder ble David Beckham (43) onkel til lille Peggy, da lillesøsteren, Joanne Beckham (35), ble mor for første gang.

35-åringen fødte datteren i desember, og barnefar er tidligere «Big Brother»-deltaker Kris Donnelly. De siste månedene har Joanne flittig delt bilder av Peggy sammen med resten av Beckham-familien i sosiale medier.

Tross gleden over familieforøkelsen, skal idyllen ha blitt brutt for de to nybakte foreldrene.

Ifølge The Sun har paret nå valgt å avslutte forholdet, bare seks måneder etter at datteren kom til verden.

Kilder nærme Kris og Joanne forklarer overfor den britiske avisen at forholdet dem imellom skal ha vært svært turbulent den siste tiden. Kilder meddeler også at Joanne og Kris «ikke snakker sammen», og at de «bor hver for seg».

- Joanne og Kris har hatt noen tøffe måneder. Livet med et spedbarn har tatt knekken på forholdet. De kranglet mer og mer, og valgte til slutt å gå hver til sitt for barnets skyld, hevder en kilde.

💕M Y . L O V E 💕#internationalwomensday

A post shared by Joannebeckham (@joannebeckham) on

Vedkommende informerer videre at Joanne og Kris, som begynte å date for halvannet år siden, nå ønsker å legge all fokus på lille Peggy, men at de da vil gjøre det hver for seg.

Paret har så langt ikke kommentert det påståtte bruddet i offentligheten.

Saken fortsetter under:

Avviste skilsmisserykter

Nyheten kommer bare to uker etter at David og Victoria Beckham måtte avvise skilsmisserykter rundt deres ekteskap.

Det britiske stjerneparet har vært gift i 20 år neste sommer, og opplever stadig å havne i medienes søkelys. I begynnelsen av juni tok det ifølge People fullstendig av i sosiale medier, da spekulasjoner om ekteskapsbrudd spredte seg som ild i tørt gress.

Ekteparet Beckham lot derimot ikke bruddryktene henge lenge i lufta.

Kort tid etter var en representant for det berømte paret ute i mediene for å legge lokk på de drøye påstandene.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttalte en representant for paret.

Verken David eller Victoria, som har fire barn sammen, har uttalt seg direkte om de angivelig falske skriveriene. Sistnevnte delte imidlertid et kjærlig bilde på sosiale medier sammen med datteren Harper (6), der hun skrev varmt om sin mangeårige ektemann.

«Morgenklemmer og kjærlighet. Vi elsker og savner deg», skrev det tidligere «Spice Girls»-medlemmet til bildet, som ble lagt ut for to uker siden.

Hvorvidt budskapet i Instagram-innlegget var et stikk til brudd-spekulasjonene, er ikke godt å si. Timingen var i alle fall perfekt, om ikke annet.

Fornyet ekteskapsløftene

Til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessfulle karrierer, ofte på ulike kontinent over lang tid, så har Victoria og David altså holdt sammen i over 20 år.

Det var i 1997 at paret møtte hverandre i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På denne tiden var hun fortsatt med i Spice Girls - og «Posh Spice» falt øyeblikkelig for den verdenskjente Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland.

LES OGSÅ: Victoria Beckham i hardt vær etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer