Brudd for Astrid S

Det kommer frem i den siste papirutgaven av Costume.

SLUTT: I et nytt intervju med motebladet Costume kommer det frem at det er brudd mellom Astrid Smeplass og kjæresten Per Christian Wessel. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I et nytt intervju med motebladet Costume kommer det frem at det er brudd mellom Astrid Smeplass og kjæresten Per Christian Wessel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er slutt mellom artist Astrid Smeplass (23), bedre kjent under artistnavnet Astrid S, og kjæresten Per Christian Wessel.

Det kommer frem i den siste papirutgaven av Costume.

Det var VG som først omtalte saken.

Artisten blir intervjuet av den prisbelønte forfatteren, skuespilleren og regissøren, Mattis Herman Nyquist (38). I intervjuet kommer de inn på hva slags samtaler 23-åringen har med en nær venninne.

Se dette innlegget på Instagram

Happy valentines to my valentine. I like you alot!

Et innlegg delt av Astrid_S (@astridsofficial)

- Egentlig alt mulig. Men, ja: familien, Per, ekskjæresten min, Halvor (eksmanageren) … Ja … Man prøver å forstå, sier Smeplass i intervjuet, ifølge avisen, og utdyper:

- Hvorfor ting tar slutt.

ÆRLIG: Det er i denne utgaven av Costume at Astrid S åpner opp om bruddet. Faksimile: Costume
ÆRLIG: Det er i denne utgaven av Costume at Astrid S åpner opp om bruddet. Faksimile: Costume Vis mer

I intervjuet får popstjernen også spørsmål om hvorfor hun tror at ting tar slutt. Til det svarer hun at hun ikke vet, og at det kan være tusen grunner.

- Kanskje det bare er tiden. Eller at man er forskjellige steder, fortsetter hun.

I en fakta om popstjernen, og hennes sivilstatus står det bare et knust hjerte.

Astrid Smeplass og Per Christian Wessel har foreløpig ikke svart på Se og Hørs henvendelser.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

Møttes gjennom en felles venn

Det var i 2017 at det ble kjent at Smeplass hadde funnet kjærligheten med den NM- vinnende kajakkpadleren, Per Christian Wessel. Etter at romanseryktene hadde florert over en lengre periode bekreftet artisten at ryktene var sanne, i et intervju med svenske Elle.

- Det er en gutt hjemme i Norge som jeg er sammen med. Men det har jeg ikke sagt til mediene i Norge. Det er ikke så nytt, men det er egentlig ingen som vet det, sa hun i intervjuet.

Da 23-åringen gjestet podkasten «Ida med hjertet i hånden» i 2018, med programleder Ida Fladen (34), fortalte hun åpenhjertig om intimgrensene sine, og om hvordan Wessel hadde endret henne.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de flytter fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer

Intimgrensen hadde gjort at hun følte seg annerledes, fordi artister rundt henne ofte er veldig avslappet, viser hud og kan være seksuelle. Dette er noe Smeplass selv hadde et stort ønske om å kunne være, mye fordi hun syntes det var kult og befriende å se artister gjøre hva de vil.

- Det har hendt at jeg har datet folk som jeg har vært veldig glad i, så har det gått noen måneder før vi har holdt hender og i det hele tatt på hverandre, også har jeg ikke klart å forklare at jeg synes det er vanskelig og noe jeg trenger å ta i mitt tempo, røpet hun.

I podkasten avslørte hun også hvordan hun og Wessel møttes for første gang.

- Vi møttes gjennom en felles venn, da vi var på kino. Jeg husker at vi var venner en stund, noe som sikkert hjalp før de romantiske følelsene kom inn i bildet og vi skjønte at her er det kanskje noe,

LES OGSÅ: Gikk inn i sjokktilstand etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer