Ashley Olsen og Richard Sachs:

Brudd for Ashley Olsen

Var sammen i fem måneder. 

BRUDD: Ashley Olsen og Richard Sachs var sammen i fem måneder. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Ashley Olsen og Richard Sachs var sammen i fem måneder. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I oktober ble det kjent at skuespiller og motedesigner Ashley Olsen (30) hadde blitt sammen med finansmannen Richard Sachs (64).

Nå er forholdet mellom turtelduene imidlertid tatt slutt etter fem måneder. Det sier en kilde nær Ashley til UsMagazine.

- Ashley og Richard slo opp. Hun vil fokusere på kleskolleksjonen sin akkurat nå. De er fortsatt venner og er mye sammen, sier kilden.

Avslørt på dobbeldate

Det var da paret ble fotografert kyssende på dobbeldate med Ashleys tvillingsøster, Mary-Kate Olsen (30), og hennes ektemann, Oliver Sarkozy (47), på kampen mellom New York Knicks og Brooklyn Nets i New York City i oktober, at romansen ble kjent.

GIFT: Mary-Kate og Olivier Sarkozy giftet seg i november 2015. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Mary-Kate og Olivier Sarkozy giftet seg i november 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mary-Kate danset med ektemannen sin, og Ashleys kjæreste hadde armen sin rundt henne, koste med henne, kyssa og strøk håret hennes. Hun lo og koste seg. Der virket som om han og Mary-Kates ektemann kjente hverandre godt også, sa et øyevitne til Us Magazine den gang.

I februar var tvillingene og mennene deres invitert i bryllup til en venn i Mangawhai i New Zealand, men nå har altså forholdet tatt slutt.

Planlegger barn med 17 år eldre ektemann

Søsteren Mary-Kates kjærlighetsliv går derimot bedre. For snart to år siden giftet Mary-Kate Olsen seg i all hemmelighet med sin ektemann Olivier Sarkozy, og ifølge en kilde til UsWeekly planlegger de nå barn.

- De har vært klare til å ha barn en stund, sa kilden, som angivelig er en nær venn av paret, til magasinet i feburar.

Ifølge nettstedet er det Sarkozy som har sagt at han «virkelig vil ha barn».

Sarkozy har allerede to barn fra sitt tidligere ekteskap med Charlotte Sarkozy, og ifølge kilden trives Olsen-tvillingen godt i stemor-rollen.

- Hun elsker de, sa kilden.

Kjendis allerede som barn

Mary-Kate, sammen med sin tvillingsøster Ashley Olsen, tok verden med storm allerede som barn på slutten av 80-tallet, med sitcomserien «Under samme tak».

Der byttet tvillingene på å spille minstejenta Michelle Tanner.

Videre ballet karrieren på seg for superstjernene som allerede før de hadde rukket å fylle ti år, var de yngste millionærene i USA som tjente egne penger.

Sammen spilte de i flere produksjoner, blant annet serien «Tvilling-trøbbel», som ble sendt på norske TV-skjermer.

Saken fortsetter under bildet.

KJENDISSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen har spilt sammen i mange serier og filmer. Her er det sammen i filmen New York Minute. Foto: All Over Press
KJENDISSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen har spilt sammen i mange serier og filmer. Her er det sammen i filmen New York Minute. Foto: All Over Press Vis mer

Klesdesignere

Etter hvert som barnestjernene ble eldre mistet de neppe noe stjernestatus.

Med dems lekne og frekke stil, ble de raskt sett på som stil-ikoner og it-jenter, og i 2007 startet de sitt eget merke: Elizabeth and James.

De siste årene har det i grunn vært overraskende stille fra begge jentene. De dukker opp på færre arrangementer, er sjeldnere å se i media, og er sparsommelige på oppdateringer.

Begge har også valgt å ta avstand fra alt som heter sosiale medier.

- Vi dykker ikke ned i den verdenen. Det konstante presset om å være sett, og bli «godkjent» av alle andre, skaper et bilde som ikke alltid stemmer overens med virkeligheten - og legger et press på unge jenter. Det er skremmende, forteller Mary-Kate til magasinet Net-A-Porter.

LES OGSÅ: - Melania nekter å dele seng med Trump