Ariana Grande:

- Brudd for Ariana Grande

Sangstjernen og rapper-kjæresten skal ha gått hver til sitt.

BRUDD: Superstjernen Ariana Grande og rapperen Mac Miller har vært sammen i halvannet år. Nå skal de ha gått hver sin vei. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Superstjernen Ariana Grande og rapperen Mac Miller har vært sammen i halvannet år. Nå skal de ha gått hver sin vei. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Superstjernen Ariana Grande (24) og rapperen Mac Miller (26) ble sammen på sensommeren i 2016.

Nå melder flere internasjonale nettsteder, deriblant TMZ og People, at paret har gått hver til sitt. De skal imidlertid ha beholdt et godt vennskap.

Det skal ha vært artistenes travle hverdag som er årsaken til bruddet, ifølge TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

Bruddet kan komme overraskende for mange, ettersom det kun er noen uker siden Miller skrøt hemningsløst av Ariana på Twitter i forbindelse med slippet av hennes nyeste singel «No Tears Left to Cry».

«Veldig stolt av denne jenta. Velkommen tilbake. Vi har savnet deg. Du er unik», skrev han.

Bekreftet forholdet

Ariana og Miller ble sist fotografert sammen i mars under Madonnas private Oscar-etterfest. Da ankom de festen hånd i hånd, ifølge People.

Det tidligere paret har kjent hverandre i mange år, og i 2013 spilte de inn musikkvideoen til Ariana Grande-låten «The Way» sammen.

Det var under MTV Video Music Awards i september 2016 at Grande bekreftet at hun og Mac er et par. Det skjedde da MTVs rød løper-vert Charlamagne Tha God (36) spurte henne hvor rapperen var, etter hun dukket opp alene på den røde løperen.

- Han er støttende. Det er helt greit å være alene selv om man har en «boo» (kjæreste, jour.anm.), svarte hun, ifølge Daily Mail.

De ble imidlertid avbildet sammen i salen, der de satt tett inntil hverandre under hele utdelingen.

♡ 💧☁️

Et innlegg delt av Ariana Grande (@arianagrande)

Flere kjendis-ekser

Mac Miller er imidlertid ikke den eneste rapperen Ariana har vært sammen med. I oktober 2014 bekreftet hun at hun var i et forhold med artist Big Sean (30).

Kun åtte måneder etter gikk det profilerte paret hver til sitt, noe deres talspersoner avslørte via en pressemelding.

- Vi ber om at media respekterer deres ønske om privatliv rundt den personlige hendelsen. De har begge to dyp omsorg for hverandre og beholder vennskapet, sier deres talspersoner i en pressemelding til UsWeekly.com.

LES OGSÅ: Sjokkert over egen rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer