Lene Nystrøm:

Brudd for Aqua-Lene

Lene Nystrøm og Jeppe Kristoffer Lenz har gått hver til sitt.

BRUDD: Onsdag kveld kommer det fram at Lene Nystrøm og kjæresten Jeppe Kristoffer Lenz har gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Onsdag kveld kommer det fram at Lene Nystrøm og kjæresten Jeppe Kristoffer Lenz har gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld blir det kjent at Aqua-stjerna Lene Nystrøm (46) og kjæresten Jeppe Kristoffer Lenz, har gått hver til sitt.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

I en tekstmelding til Se og Hør bekrefter Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbråten, at forholdet er over.

- Jeg kan bekreftet at forholdet er over, og har vært det siden januar.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Holdt en lav profil

Det var i mai 2019 det ble kjent at Aqua-Lene hadde funnet kjærligheten på ny etter skilsmissen med Søren Rasted (51). Det avslørte hun selv i et intervju med danske Billedbladet, ifølge danske Se og Hør.

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil, sa Nystrøm den gang, og fortsatte:

- Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk.

Ifølge danske Se og Hør turnerte Lenz på den tida sammen med Aqua, hvor han var både tekniker og lydmann for bandet.

Tidligere i år flyttet Lenz, ifølge danske Se og Hør, inn til Nystrøms hjem i Nordsjælland i Danmark.

Kort tid senere skal han imidlertid ha kjøpt seg en egen leilighet, noe som fikk medier til å spekulere på om det kunne være brudd mellom dem.

HÅP: Thammy og Nate gjorde det slutt bare måneder etter innspillingen av «Love Island», men åpner opp for at de kan finne tilbake til hverandre igjen. Vis mer

- Kvinnen i mitt liv

Som nevnt har Aqua-Lene tidligere vært gift med Søren Rasted, og det var nok mange som ble overrasket da de valgte å skille lag i 2017 - etter hele 16 år som mann og kone.

Eksparet spilte sammen i den kjente popgruppen - som står bak landeplager som «Barbie Girl», «Doctor Jones» og «Cartoon Heroes».

Eksparet har sagt lite om skilsmissen i pressen, sett bort fra noen få intervjuer. I juli lettet imidlertid Rasted på sløret om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List».

SKILT: Lene Nystrøm og Søren Rasted var gift i 16 år før de valgte å skille lag i 2017. Her er de avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Lene Nystrøm og Søren Rasted var gift i 16 år før de valgte å skille lag i 2017. Her er de avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Der fikk 51-åringen nemlig spørsmål om han kunne tenke seg å gifte seg på nytt.

- Det tror jeg ikke. Min ekskone og jeg har det veldig bra sammen. På en eller annen måte vil hun alltid være kvinnen i mitt liv, det har jeg I hvert fall inntrykk av. Ikke at jeg har problemer med å elske en annen. Men jeg har ikke behov for å skynde meg ut og finne noen, sa Rasted i podkasten, gjengitt av danske Se og Hør.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

I løpet av ekteskapet fikk Nystrøm og Rasted barna Billy (14) og India (15), og selv om det nå har gått tre år siden samlivsbruddet, ser det ut til at duoen fortsatt er gode venner - og samarbeider godt om de to barna.

Det beviste de blant annet tidligere i år hvor de var gjenforent for å feire datteren Indias konfirmasjon.

Gjenforent for dattera

Konfirmasjonen foreviget Nystrøm i et innlegg på Instagram hvor man kunne se et bilde av Nystrøm sammen med eksmannen hvor de sto sammen og holdt en tale for datteren.

På bildet kunne man se Nystrøm lese opp fra et ark, mens en tydelig rørt Rasted kikket bort på ekskona.

Det tok ikke lang tid før det strømmet til med gratulasjoner til eksparets datter, men flere benyttet også anledningen til å poengtere måten Rasted ser på Nystrøm.

«Måten du fortsatt ser på henne», kommenterte en av følgerne.

LES OGSÅ: Tullet med skilsmissen - nå svarer eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer