Tom Cruise og Hayley Atwell:

- Brudd for andre gang

Romansen skal være over for skuespillerparet.

SLUTT: Romansen skal ha tatt slutt for skuespillerduoen Hayley Atwell og Tom Cruise. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB
SLUTT: Romansen skal ha tatt slutt for skuespillerduoen Hayley Atwell og Tom Cruise. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I 2020 skapte «Top Gun»-stjernen Tom Cruise (59) full forvirring, etter at han ble koblet til den britiske «Mission: Impossible 7»-kollegaen Hayley Atwell (40).

Siden den gang har duoen blitt observert en rekke ganger, deriblant mens de holder hender og gjestet Wimbledon-turneringen sammen.

Både Cruise og Atwell har vernet godt om privatlivet, og hva som har vært ståa mellom dem har de valgt å holde for seg selv. I september ble det imidlertid kjent at de skal ha gått hver til sitt, men valgte kort tid senere å ta opp romansen igjen.

Nå melder imidlertid den britiske tabloidavisen The Sun at det skal være slutt mellom paret - igjen.

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Video: Non Stop TV med Sondre og Christian Vis mer

Brudd igjen

Blant annet var Atwell til stede da Cruises nye film «Top Gun: Maverick» hadde premiere i mai. Der skal hun ha vært utelukkende for å støtte skuespilleren, hevdet kilder den gang.

Nå forteller en kilde til The Sun at paret har valgt å gjøre det slutt for andre gang.

- Tom og Hayleys forhold var genuint. Til tross for noen rykter om det motsatte, så var det aldri bare for kameraene, sier kilden, og fortsetter:

- Dessverre har det ikke fungert mellom dem. De kommer godt overens, og har fantastisk kjemi, noe som er grunnen til at de bestemte seg for å gi forholdet en sjanse til tidligere.

BRUDD: Kilder hevder nå at Tom Cruise og Hayley Atwell skal ha gjort det slutt igjen. Foto: Beretta / Sims / Shutterstock / NTB
BRUDD: Kilder hevder nå at Tom Cruise og Hayley Atwell skal ha gjort det slutt igjen. Foto: Beretta / Sims / Shutterstock / NTB Vis mer

Kilden legger til at det som fungerte bak lukkede dører ikke nødvendigvis fungerte like godt så fort forholdet ble offentlig kjent, og at oppmerksomheten krevde sitt.

- De har nå bestemt at de er bedre som bare venner.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Tre ekteskap bak seg

Skuespilleren har tidligere vært gift tre ganger. Fra 1987 til 1990 var han gift med skuespiller og produsent Mimi Rogers (66). Samme år som han skilte lag med Rogers, giftet han seg med skuespiller Nicole Kidman (54).

Kidman og Cruise fikk to barn sammen, via adopsjon, datteren Isabella (29) og sønnen Connor (27). I 2001 skilte de imidlertid lag, og årsaken skal ha vært at den kontroversielle scientologikirken, som Cruise har vært medlem av siden 1990.

Fem år etter bruddet giftet Cruise seg for tredje gang med skuespiller Katie Holmes (43). Heller ikke det ekteskapet ble varig, og de gikk hver til sitt i 2012. Sammen fikk de datteren Suri (16).

LES OGSÅ: Tom Cruise' sønn er ugjenkjennelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer