Tom Cruise og Hayley Atwell:

- Brudd for andre gang

Romansen skal være over for skuespillerparet.

SLUTT: Romansen skal ha tatt slutt for skuespillerduoen Hayley Atwell og Tom Cruise. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB
SLUTT: Romansen skal ha tatt slutt for skuespillerduoen Hayley Atwell og Tom Cruise. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I 2020 skapte «Top Gun»-stjernen Tom Cruise (59) full forvirring, etter at han ble koblet til den britiske «Mission: Impossible 7»-kollegaen Hayley Atwell (40).

Siden den gang har duoen blitt observert en rekke ganger, deriblant mens de holder hender og gjestet Wimbledon-turneringen sammen.

Både Cruise og Atwell har vernet godt om privatlivet, og hva som har vært ståa mellom dem har de valgt å holde for seg selv. I september ble det imidlertid kjent at de skal ha gått hver til sitt, men valgte kort tid senere å ta opp romansen igjen.

Nå melder imidlertid den britiske tabloidavisen The Sun at det skal være slutt mellom paret - igjen.

Brudd igjen

Blant annet var Atwell til stede da Cruises nye film «Top Gun: Maverick» hadde premiere i mai. Der skal hun ha vært utelukkende for å støtte skuespilleren, hevdet kilder den gang.

Nå forteller en kilde til The Sun at paret har valgt å gjøre det slutt for andre gang.

- Tom og Hayleys forhold var genuint. Til tross for noen rykter om det motsatte, så var det aldri bare for kameraene, sier kilden, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer