SLUTT IGJEN: Ben Affleck og Lindsay Shookus klarer ikke å få forholdet til å fungere. Foto: NTB Scanpix
SLUTT IGJEN: Ben Affleck og Lindsay Shookus klarer ikke å få forholdet til å fungere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ben Affleck:

- Brudd for andre gang på åtte måneder

Avstanden skal gjøre det vanskelig for paret å fortsette forholdet.

Publisert

Kjærligheten mellom Ben Affleck (46) og Lindsay Shookus (38) virker stadig å bli satt på prøve. De to, som første gang ble kjærester sommeren 2017, har brutt og funnet tilbake til hverandre to ganger på under ett år.

I august i fjor skal de ha gått hver til sitt på grunn av hektiske timeplaner. Det skal rett og slett ha blitt vanskelig å finne tid til hverandre. For mens Ben bor i Los Angeles og har tre barn med ekskona Jennifer Garner (46), holder Lindsay til i New York med sin datter fra et tidligere forhold.

- De prøvde begge å få det til å fungere, men avstanden viste seg å være for mye for dem akkurat nå. Familien kommer først for begge, sa en kilde til E! News den gang.

Likevel skal duoen ikke ha klart å glemme hverandre, og i februar ble det kjent at de hadde gjenopptatt kontakten og begynt å tilbringe tid sammen igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

- De er glade i hverandre

Sist måned ble de begge blant annet observert sammen i New York på både premieren og etterfesten til Afflecks nyeste film «Triple Frontier». Og kort tid etterpå ble de sett spaserende rundt i Los Angeles, ifølge People.

- Det går bra mellom dem. Hans fokus er å jobbe med seg selv, familien og sine nære forhold, fortalte en kilde til nettstedet i mars.

Nå skal derimot forholdet mellom Ben og Lindsay være over nok en gang. Og det skal fremdeles være avstanden som spiller en stor rolle til hvorfor de ikke får det til å fungere.

- Hun har et barn, en eksmann og en jobb i New York, og Ben har sin familie og jobb i Los Angeles. Selv om de er glade i hverandre og respekterer hverandre, så innså de at det ikke kom til å fungere. Men de ga forholdet en ordentlig sjanse ved å prøve en gang til, deler en kilde til People.

Til tross for bruddet, skal det ikke være noen vonde følelser mellom de to.

- De vil alltid ha kjærlighet til hverandre, legger kilden til.

Saken fortsetter nedenfor.

Da det ble slutt mellom Affleck og Shookus i fjor sommer, innledet filmstjernen en het flørt med den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (22) kort tid etterpå.

De to ble observert på flere dater på få dager, og i løpet av denne perioden valgte Lindsay å slette Instagram-profilen sin, før Oscar-vinneren plutselig sjekket inn på rehab.

- Ben er en voksen mann

Etter Bens innleggelse stormet det i sosiale medier, og flere fans slang med leppa og hevdet at Shauna Sexton var grunnen til at den berømte skuespilleren måtte søke hjelp.

- Jeg drakk aldri rundt eller med ham. Jeg elsker å drikke og feste, absolutt. De fleste 22-åringer gjør det, svarte Sexton til beskyldningene, før hun la til:

- Når det er sagt, Ben er en voksen mann. Han tar sine egne avgjørelser. Å legge skylden på en 22-åring for noens tredje innleggelse på rehab, er bare latterlig. Han er menneskelig. Jeg er menneskelig.

Saken fortsetter nedenfor.

Sist måned åpnet Affleck seg om hvordan han opplever kampen mot alkoholavhengigheten.

- Noen mennesker synes det er ubehagelig, men jeg synes egentlig ikke det gjør noe å snakke om alkoholisme og det å være en alkoholiker.

- Det er en del av livet mitt. Det er noe jeg jobber med. Det trenger ikke å utgjøre hele identiteten min og være alt, men det er noe du vet du må jobbe med, fortalte han åpenhjertig på «Today show», ifølge US Weekly.

46-åringen har så langt fullført tre rehab-opphold - første gang i 2001, deretter i 2017 og sist i 2018. Det var ekskona, Jennifer Garner, som oppfordret Affleck til å få hjelp i august, og trebarnsfaren er ikke flau over at han sjekket inn for å få behandling.

- Jeg er stolt over det. Det handler om deg selv, livet ditt, familien din og … Vi støter på hindringer, og vi må håndtere dem, sa han, ifølge nettstedet.

Brudd etter ti år

Det var sommeren 2015 at nyheten om at Jennifer Garner og Oscar-vinneren hadde gått hver til sitt kom.

Duoen, som har barna Violet (13), Seraphina (10) og Samuel (7) sammen, bekreftet selv bruddet dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

I etterkant virket det som om paret prøvde å finne tilbake til hverandre, og Ben ble lenge boende i familiens gjestehus. Men i april 2017 satte Ben og Jennifer spikeren i kista ved å signere skilsmissepapirene, og i mai samme året flyttet han ut av boligen.

To måneder senere fant han lykken på nytt med «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus, som det altså skal være over for andre gang med nå.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Kourtney og Scott på hemmelig ferie sammen i Finland

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer