Alexander Rybak og Julie Gaarud Holm:

Brudd for Alexander Rybak

Kjæresteparet skal ha gått hver til sitt etter tre år.

SLUTT: Etter det Se og Hør erfarer har Alexander Rybak og Julie Gaarud Holm gått hver til sitt. Foto: Tore Skaar
SLUTT: Etter det Se og Hør erfarer har Alexander Rybak og Julie Gaarud Holm gått hver til sitt. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Alexander Rybak (33) hadde sitt store gjennombrudd da han i 2009 stakk av med seieren i Eurovision, med låten «Fairytale». Helt siden Rybak dro hjem norsk seier for første gang på hele 14 år, har han vært en favoritt blant det norske folk.

33-åringen kapret også drømmedama i 2016, da han møtte Julie Gaarud Holm gjennom datingappen «Tinder». Den gledelige nyheten om at han hadde fått seg kjæreste bekreftet han til «God kveld Norge» samme år.

- Vi har vært sammen i noen måneder nå. Hun gjør meg glad og jeg er veldig forelsket. Vi har hintet litt på Instagram sånn at fansen skal bli vant til det, røpet Rybak til «God kveld Norge», ifølge TV 2.

AVSLØRER BRUDDET: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Alexander Rybaks brudd blir kjent. Foto: Faksimile
AVSLØRER BRUDDET: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Alexander Rybaks brudd blir kjent. Foto: Faksimile Vis mer

Dessverre ser det ut til at lykken brast. Etter det Se og Hør erfarer har forholdet mellom Rybak og Holm nå kommet til veis ende, etter tre år som kjærester.

Se og Hør har fremlagt saken for Rybak, som ikke ønsker å komme med noen ytterligere kommentar.

Alexander Rybak intervjues om hvordan det var å vinne Eurovision Song Contest og Melodi Grand Prix, samtidig som han hadde kjærlighetssorg. Vis mer

Skrev sang til kjæresten

I et intervju med Se og Hør sommeren 2016 fortalte Gaarud Holm at hun lar seg trollbinde av kjærestens musikkferdigheter, og at hun stadig blir underholdt på hjemmebane:

- Jeg får masse underholdning hjemme. Alexander synger og danser, og det er aldri et kjedelig sekund. Det hender til og med at han spiller meg i søvn!

Samme sommer kunne Rybak avsløre overfor Se og Hør at han faktisk hadde skrevet en sang til kjæresten, med tittelen «I Came to Love You».

- For første gang på mange år kjente jeg på gleden ved å stole 100 prosent på en jente. Derfor vil jeg oppfordre andre til ikke å være redde for kjærligheten og bli inspirert til å elske hverandre, forklarte Rybak den gang.

VANT IGJEN: Se vinnerintervjuet med den ferske MGP-vinneren. Video: Anita Arntzen Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Så Rybak fra stua

Det var som tidligere nevnt i 2016 det ble kjent at Alexander Rybak var blitt kjæreste med Julie Gaarud Holm.

Og selv om hun ikke var til stede i Moskva da han ble Eurovision-stjerne med «Fairytale» i 2009, husker hun godt hva hun gjorde den kvelden han vant.

- Jeg husker så godt hvor jeg var. Jeg satt hjemme hos pappaen min og vi hadde Eurovision-kveld. Jeg husker til og med at da jeg gikk ut av leiligheten den dagen, så kjørte det en russebuss forbi som spilte «Fairytale» i hele nabolaget, fortalte hun lattermildt til Se og Hør i mai, få dager før finalen i Eurovision Song Contest i Lisboa i fjor.

At kjæresten fikk mye oppmerksomhet både i Portugal og ellers, så hun imidlertid ikke på som noe problem.

- Jeg har aldri vært med på noe sånt som dette før, men det er det mest surrealistiske jeg har opplevd. Kjempespesielt, fortsatte hun.

- Oppmerksomheten rundt ham takler jeg fint. Han tar liksom den jobben. Han er jo så flink, og jeg blir kjempestolt av ham og hvordan han tar det, la hun stolt til.

Får ikke røre fiolinen

Rybak har, helt siden «Fairytale» kom, blitt kjent som «gutten med fela». Fela lot han derimot ikke kjæresten få røre.

- Jeg får ikke lov til å ta på den. Jeg har fått lov til å prøve den én gang, og det holdt, sa hun til Se og Hør i fjor.

- Det er jo fine, dyre instrumenter.

Gaarud Holm fortalte den gang at Rybak lærte henne å spille, men ifølge henne selv var det bare teknisk.

- Han står og viser meg på sin, men jeg får ikke prøve. Men pianoet har han overlatt til meg, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg sto på bar bakke etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer