<strong>FORHOLDET TOK SLUTT:</strong> Aksel Lund Svindal og modell Gitte Lill Paulsen skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix
FORHOLDET TOK SLUTT: Aksel Lund Svindal og modell Gitte Lill Paulsen skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brudd for Aksel Lund Svindal og Gitte Lill Paulsen:

Brudd for Aksel Lund Svindal

Har bevart et godt vennskap.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Superalpinisten Aksel Lund Svindal (35) har gjort sportslig braksuksess i en årrekke. Tross skade og sykdom, har han alltid kommet tilbake på pallen.

<strong>LES MER:</strong> Tirsdagens Se og Hør er i salg nå.
LES MER: Tirsdagens Se og Hør er i salg nå. Vis mer

I kjærlighetslivet har Aksel ikke helt funnet roen. Da 35-åringen i fjor bekreftet at han var kjæreste med modellen Gitte Lill Paulsen (31) fra Bergen, trodde hans nærmeste omgangskrets at lykken endelig smilte til Aksel.

De to strålte om kapp med solen når de la ut bilder av seg sammen i sosiale medier. Bildene viste et avslappet kjærestepar som trivdes godt i hverandres selskap.

Nå bekrefter kilder overfor Se og Hør at forholdet er over. De to har valgt å gå hver til sitt, men skal ha bevart et godt vennskap.

Da Aksel for bare to måneder siden presenterte sitt nye klesmerke, kom det frem at Gitte Lill viser fram dameklærne «Greater than A» på kampanjebildene.

Flotte bilder

- Vi fikk brukt henne litt som modell, og det er jo kult. Det er liksom jobben hennes, men det er veldig snilt av henne å stille opp. Bildene ble veldig bra, fortalte Aksel til Se og Hør under lanseringen av kleskolleksjonen, som gjelder for både menn og kvinner.

Mens Gitte Lill skinner på reklamebildene, kom det altså skygger inn over kjærlighetslivet.

<strong>MODELL:</strong> Gitte Lill Paulsen var en av modellene som viste frem klesmerket Greater Than, frontet av Aksel Lund Svindal. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
MODELL: Gitte Lill Paulsen var en av modellene som viste frem klesmerket Greater Than, frontet av Aksel Lund Svindal. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Aksel har base i Innsbruck i Østerrike, mens Gitte Lill bodde i New York der hun har skapt seg en solid modellkarriere. Den geografiske avstanden skal imidlertid ikke ha vært årsaken til bruddet.

Klar for barn

Flere trodde at kjærligheten mellom Aksel og Gitte Lill var så sterk at den skulle resultere i et familieliv.

Aksel valgte å være åpen om dette før jul i fjor. I et intervju med A-magasinet kom det fram hvilke tanker og ønsker superstjernen har.

- Veien blir til mens man går. Men det folk kaller «A-4-livet» - to barn, stasjonsvogn, golden retriever og hytte på fjellet (...). Jeg synes det høres helt nydelig ut, sa han i intervjuet.

Dale of Norway presenterer sin nye kolleksjon, og i den forbindelse har de fått flere kjendiser fra alpint-landslaget til å posere på catwalken. Aksel Lund Svindal er en av dem, og han blir blant annet intervjuet om hvor mye tid han bruker på badet om morgenen. Vis mer

- Jeg kan godt tenke meg en liten flokk. Jeg kan jo ikke ha denne jobben for evig, la skistjernen til.

I det samme intervjuet avkreftet han ryktene om at han er homofil.

- Om jeg hadde vært homofil, så håper jeg at jeg hadde vært sterk nok til å være åpen om det. Jeg er ikke homofil, fastslo Aksel i det samme intervjuet.

Se og Hør har vært i kontakt med Aksel Lund Svindal som ikke ønsker å kommentere denne saken.

LES OGSÅ: Vil fjerne tatoveringene av eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer