Brudd for Aksel Lund Svindal og Gitte Lill Paulsen:

Brudd for Aksel Lund Svindal

Har bevart et godt vennskap.

FORHOLDET TOK SLUTT: Aksel Lund Svindal og modell Gitte Lill Paulsen skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix
FORHOLDET TOK SLUTT: Aksel Lund Svindal og modell Gitte Lill Paulsen skal ha gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Superalpinisten Aksel Lund Svindal (35) har gjort sportslig braksuksess i en årrekke. Tross skade og sykdom, har han alltid kommet tilbake på pallen.

I kjærlighetslivet har Aksel ikke helt funnet roen. Da 35-åringen i fjor bekreftet at han var kjæreste med modellen Gitte Lill Paulsen (31) fra Bergen, trodde hans nærmeste omgangskrets at lykken endelig smilte til Aksel.

De to strålte om kapp med solen når de la ut bilder av seg sammen i sosiale medier. Bildene viste et avslappet kjærestepar som trivdes godt i hverandres selskap.

Nå bekrefter kilder overfor Se og Hør at forholdet er over. De to har valgt å gå hver til sitt, men skal ha bevart et godt vennskap.

Da Aksel for bare to måneder siden presenterte sitt nye klesmerke, kom det frem at Gitte Lill viser fram dameklærne «Greater than A» på kampanjebildene.

Flotte bilder

- Vi fikk brukt henne litt som modell, og det er jo kult. Det er liksom jobben hennes, men det er veldig snilt av henne å stille opp. Bildene ble veldig bra, fortalte Aksel til Se og Hør under lanseringen av kleskolleksjonen, som gjelder for både menn og kvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer