Utrosskapskandalen i «Vandepump Rules»

Brudd etter utroskapsskandalen

Sesongfinalen av «Vanderpump Rules» ble en dramatisk en.

UTROSKAP: Tom Sandoval hadde en syv måneders affære med kollega Raquel Leviss. Nå skal det være slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram
UTROSKAP: Tom Sandoval hadde en syv måneders affære med kollega Raquel Leviss. Nå skal det være slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt Raquel Leviss (28) og Tom Sandoval (39) de siste månedene, etter at det ble kjent at de hadde innledet et forhold bak ryggen på Sandovals kjæreste, Ariana Madix (37).

39-åringen har innrømmet at han og Leviss hadde en syv måneder lang affære. Tv-seerne og realityfans har kunnet se alt dramaet utspille seg i den nyeste sesongen av «Vanderpump Rules».

Utroskapsskandalen har fått massiv oppmerksomhet, og stadig nye detaljer om affæren avsløres.

I anledning sesongfinalen av realityseriens tiende sesong har Madix gjort en rekke intervjuer og naturligvis har ekskjærestens utroskap vært et hett samtaleemne.

Bor fortsatt sammen

Sesongfinalen var uten tvil av det dramatiske slaget. Etter å ha konfrontert Sandoval over forholdet hans med 28-åringen, kan det se ut til at det er full isfront mellom Madix og ekskjæresten.

37-åringen kunne imidlertid nylig avsløre at det tidligere kjæresteparet fortsatt bor sammen.

I et intervju hos NBC's «Today Show» forteller hun derimot at hun er mer enn klar for å skaffe seg et sted for seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer