Francesco Totti og Ilary Blasi:

Brudd etter utroskapsrykter

- Jeg har forsøkt å bekjempe krisene i ekteskapet mitt.

20 ÅR: Francesco Totti og Ilary Blasi har vært sammen i hele 20 år. Foto: Pa Photos / NTB
20 ÅR: Francesco Totti og Ilary Blasi har vært sammen i hele 20 år. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere AS Roma-fotballstjernen Francesco Totti (45) og programleder Ilary Blasi (41) har ved en rekke anledninger blitt omtalt som det italienske svaret på David (47) og Victoria Beckham (48).

I likhet med det britiske paret, har også Totti og Blasi flere år på baken som ektefeller. Italienerne har vært kjærester i 20 år, og gift i 17 av dem.

Nå melder imidlertid flere internasjonale medier at ekteparet går hver til sitt, etter måneder med spekulasjoner om utroskap.

BRUDD: Realityprofilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

Utroskapsrykter

Blasi kom mandag med en uttalelse om bruddet, melder Daily Mail.

«Etter 20 år sammen og tre vakre barn, er mitt ekteskap med Francesco over. Separasjonsprosessen vil forbli privat, og jeg kommer ikke til å uttale meg noe mer om saken. Jeg oppfordrer alle til å unngå spekulasjoner, og viktigst av alt, respektere min families privatliv».

Totti har selv uttalt seg om bruddet til italienske Ansa.

«Jeg har forsøkt å bekjempe krisene i ekteskapet mitt, men i dag innser jeg at valget om å separeres, selv om det er vondt, er uunngåelig».

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Videre forklarer fotballstjerna at å beskytte barna er hans første prioritet. Kjendisparet har tre barn sammen.

«Jeg vil fortsette å være nær Ilary når det gjelder oppdragelsen av våre tre vidunderlige barn, og vil alltid respektere kona mi. Jeg ønsker at privatlivet vårt blir respektert, spesielt med tanke på våre barns fred».

Nyheten om skilsmissen kommer i kjølvannet av utroskapsrykter rundt de to. Daily Mail henviser til spekulasjoner om at Totti skal ha hatt en affære med en AS Roma-fan, som angivelig også går gjennom et brudd på sin kant.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Det skal også ha florert rykter på nettet om Blasi, som angivelig skal ha hatt en affære med en italiensk forretningsmann som hun møtte mens hun var opptatt med innspillingen av «Big Brother».

Paret så seg dermed nødt til å nekte for bruddryktene i februar, skriver Daily Mail.

- Var rasende

Totti har spilt for Roma hele sin 25 år lange fotballkarriere, og har også rekorden for flest mål for laget. Blasi, tidligere modell og senere programleder, er blitt omtalt som «dronningen av Roma».

I likhet med mange andre par, fikk også stjernenes forhold en test under coronapandemien i 2020.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Under en Instagram Live-sending fortalte Totti sin tidligere fotballkollega Cristian Vieri om da forholdet ble satt på prøve da Blasi tok nakenkatten Donna Paola inn i familiens hjem. Deriblant TalkSport omtalte livesendingen tilbake i april 2020.

Blasi delte for øvrig det første Instagram-bildet av nakenkatten i starten av desember 2019.

- Det kokte. På natten insisterer den på å sove i sengen vår, ved bena våre. Hun er en veldig kjærlig katt, men den førte nesten til samlivsbrudd, forklarte Totti i livesendingen, og la samtidig til at han var rasende på kona.

- Ilary ville ha en katt, og jeg var fast bestemt på at vi ikke skulle ha det. En dag tok hun med den hjem, fordi tydeligvis tar hun alle avgjørelsene i denne familien.

Den tidligere fotballspilleren understreket videre at de ikke snakket sammen på flere dager.

- Men til slutt forelsket også jeg meg i katten.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

LES OGSÅ: Ektemannen fikk barn med annen kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer