Larsa Pippen:

- Brudd etter trekantdrama

Larsa Pippen og Malik Beasley skal allerede ha gått hver til sitt.

BRUDD: Larsa Pippen og Malik Beasley ble fotografert hånd i hånd for kort tid siden, men nå skal det være spikeren i kista for romansen. Foto: Mega / NTB
BRUDD: Larsa Pippen og Malik Beasley ble fotografert hånd i hånd for kort tid siden, men nå skal det være spikeren i kista for romansen. Foto: Mega / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember satte tidligere Kardashian-venn Larsa Pippen (46) tabloidpressen på hodet.

Da ble hun nemlig fotografert hånd i hånd med basketballspilleren Malik Beasley (24), som på daværende tidspunkt fremdeles var en gift mann.

Bildene av de to satte sinnene i kok hos både fansen og Beasleys tidligere kone, Montana Yao, men nå viser det seg at romansen mellom førstnevnte og Pippen var av det kortvarige slaget.

Avstand

Ifølge kilder til E! News har duoen nemlig allerede kastet inn håndkleet, og det skal ha vært avstanden mellom dem på grunn av Beasleys karriere, ssom satte en stopper for forholdet.

- Larsa og Malik er ikke sammen. Ting ble vanskelig med reising og lignende. Det handlet om timing. De snakker fremdeles sammen, men er ikke et par, sier kilden.

Videre hevder kilden at Pippen er fokusert på sin egen business og karriere.

- Hun var aldri utro

Som nevnt vakte romansen mellom duoen stor oppmerksomhet da de ble tatt på fersken sammen, da basketballstjernen fremdeles skal ha vært en gift mann, med Montana Yao.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer