Larsa Pippen:

- Brudd etter trekantdrama

Larsa Pippen og Malik Beasley skal allerede ha gått hver til sitt.

BRUDD: Larsa Pippen og Malik Beasley ble fotografert hånd i hånd for kort tid siden, men nå skal det være spikeren i kista for romansen. Foto: Mega / NTB
BRUDD: Larsa Pippen og Malik Beasley ble fotografert hånd i hånd for kort tid siden, men nå skal det være spikeren i kista for romansen. Foto: Mega / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember satte tidligere Kardashian-venn Larsa Pippen (46) tabloidpressen på hodet.

Da ble hun nemlig fotografert hånd i hånd med basketballspilleren Malik Beasley (24), som på daværende tidspunkt fremdeles var en gift mann.

Bildene av de to satte sinnene i kok hos både fansen og Beasleys tidligere kone, Montana Yao, men nå viser det seg at romansen mellom førstnevnte og Pippen var av det kortvarige slaget.

Avstand

Ifølge kilder til E! News har duoen nemlig allerede kastet inn håndkleet, og det skal ha vært avstanden mellom dem på grunn av Beasleys karriere, ssom satte en stopper for forholdet.

- Larsa og Malik er ikke sammen. Ting ble vanskelig med reising og lignende. Det handlet om timing. De snakker fremdeles sammen, men er ikke et par, sier kilden.

Videre hevder kilden at Pippen er fokusert på sin egen business og karriere.

NYTT KAPITTEL: I disse dager ruller den siste sesongen av "Keeping up with the Kardashians" på skjermen. Hva skal de nå? Video: AP. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Hun var aldri utro

Som nevnt vakte romansen mellom duoen stor oppmerksomhet da de ble tatt på fersken sammen, da basketballstjernen fremdeles skal ha vært en gift mann, med Montana Yao.

NBA-stjernen og Yao møtte hverandre i 2018, og kunne ønske sønnen Makai velkommen til verden i mars i fjor. Det har vært uklart om paret faktisk var gift, men Yao, som har tittelen «Miss Malibu Teen USA», skal ha kalt seg selv Beasleys «kone» både på nettsiden sin og i sosiale medier.

E! News meldte for øvrig at Montana Yao søkte om skilsmisse samme dag som hun fikk se bildene av Larsa Pippen sammen med sin kjære.

- Montana var aldri utro, hun har det ikke i seg. Hun dater ingen. Hun er en familieperson. Hun fokuserer på å ta vare på sønnen sin sammen med foreldrene sine, uttalte en kilde til nettstedet da.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Larsa Pippen har tidligere vært gift med basketballstjernen Scottie Pippen (55), som hun fikk barna Scotty Maurice Jr. (20), Preston (19), Justin (16) og Sophia (13) med. Eksparet gikk hver til sitt i 2018 etter 20 års ekteskap.

De siste par årene har både ekteskap, romanse og vennskap altså gått i vasken for Pippen, som så sent som i fjor langet ut mot Kardashian-familien, som hun tidligere har hatt et nært forhold til.

Hardt ut mot Kardashian

I en episode av podkasten «Hollywood Raw» hevdet hun blant annet at Kanye West (43) var årsaken til at vennskapet med Kim Kardashian (40) raknet. Hun mente at rapperen skal ha «hjernevasket familien», og frarådet Kim å opprettholde vennskapet med Pippen.

En kilde sa derimot til Us Weekly at Kardashian-klanen anser den tidligere familievennen som en som «har behov for oppmerksomhet». Dette på bakgrunn av at Pippens uttalelser kommer lang tid etter at hendelsene skal ha funnet sted.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I den nevnte podkastepisoden kom Pippen også med oppsiktsvekkende uttalelser i retning Tristan Thompson (30), som i flere år har hatt et turbulent forhold til den yngste Kardashian-søsteren Khloé (36).

- Jeg og Tristan var en greie før Khloé kom inn i bildet. Før Khloé og noen av dem visste at han eksisterte. Jeg møtte han og fikk han til å komme til Los Angeles, hvor jeg tok han med til en fest Kim arrangerte. Jeg introduserte han for dem alle, sa hun i podkasten.

Videre hevdet hun at Tristan og Khloé ble kjent bare ti dager senere, og at det aldri plaget henne stort at de to inngikk et forhold.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

LES OGSÅ: Slik skal Kardashian-Jenner tjene penger nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer