«Love is Blind»:

Brudd etter trekantdrama

Lykken brast igjen.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste halvåret har Netflix valgt å satse på en rekke realityserier, noe som virker å ha gått rett hjem hos publikum.

Serien «Too Hot To Handle» har blant annet skapt overskrifter verden over for sitt ville konsept. Deltakerne kunne nemlig omtrent ikke ta på hverandre. Gjorde de det, mistet de penger. Suksessen var umiddelbar, og den lå lenge på den norske Netflix-toppen.

Realitykjøret startet derimot med «Love is Blind» tidligere i år, der en rekke deltakere skulle forlove seg med hverandre før de fikk se hverandre fysisk. Eksperimentet ble spennende tv-titting for mange, men var ingen suksessoppskrift på lang sikt.

Flere av parene har gått hver til sitt. Nå har nok en duo bestemt seg for å skille lag, skriver flere internasjonale medier.

SKANDALE?: Mark Cuevas var en av deltakerne i «Love is Blind», og ble raskt en seerfavoritt. Hans siste handlinger kan muligens endre på det inntrykket. Foto: Netflix
SKANDALE?: Mark Cuevas var en av deltakerne i «Love is Blind», og ble raskt en seerfavoritt. Hans siste handlinger kan muligens endre på det inntrykket. Foto: Netflix Vis mer

Forlatt ved alteret

Duoen bestående av Mark Cuevas og Lauren «LC» Chamblin møttes under innspilling, men ble ikke sammen i programmet. Det har seg nemlig slik at Cuevas gikk for ti år eldre Jessica Batten.

Cuevas var aldri i tvil om at Batten var kvinnen i hans liv, og fridde. Det angrer han trolig bittert på i dag. Aldersforskjellen var vanskelig for henne å akseptere, og hun bestemte seg for å forlate ham ved alteret. For det fikk hun passet påskrevet i sosiale medier, og hun ble faktisk omtalt som en av USAs mest forhatte kvinner.

FORLATT: Mark Cuevas og Jessica Batten forelsket seg under innspilling, men da de skulle gifte seg innså sistnevnte at aldersforskjellen på ti år ble for tøff. Foto: Netflix
FORLATT: Mark Cuevas og Jessica Batten forelsket seg under innspilling, men da de skulle gifte seg innså sistnevnte at aldersforskjellen på ti år ble for tøff. Foto: Netflix Vis mer

Han ga derimot ikke opp kjærligheten etter det, og bestemte seg for å finne lykken med en annen deltaker - Lauren «LC» Chamblin. Det skjedde derimot etter at programmet var ferdig innspilt. Hun fant ikke kjærligheten i programmet, og var derfor tilgjengelig da han dristet seg til å spørre om et stevnemøte.

- SLO OPP: Lauren «LC» Chamblin forteller nå om trekantdramaet som gjorde at hun så seg nødt til å dumpe realitydeltakeren. Foto: Instagram / Privat
- SLO OPP: Lauren «LC» Chamblin forteller nå om trekantdramaet som gjorde at hun så seg nødt til å dumpe realitydeltakeren. Foto: Instagram / Privat Vis mer

Kjærligheten mellom dem skal ha blusset opp i mai, men nå kan det virke som noen har tømt en gedigen bøtte med vann over gnistene som hadde oppstått mellom de to. Nå anklager hun ham nemlig for å ha vært utro.

- Aldri eksklusivt

På Reddit skrev en bruker at Cuevas datet kollegaen hennes. Denne tråden valgte «LC» å svare på, fra en konto som var verifisert. Det er dermed ingen tvil om at det er hennes ord som nå vekker oppsikt.

«Dette er litt kleint, fordi jeg bor i Atlanta og jeg har datet Mark siden begynnelsen av mai. Dette er forresten 'LC' fra 'Love is Blind'», skrev hun, før hun konkretiserte at forholdet mellom henne og den andre deltakeren nå er over.

«Jeg slo definitivt nettopp opp med ham, så jeg setter pris på at du legger ut dette og sparer meg fra å holde på med nok en løgner», skrev hun.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Hun bekrefter uttalelsene overfor E! News. Til nettstedet sier hun at hun bare ville være med ham, spesielt på grunn av virussituasjonen, men dette skal han altså ikke ha sagt seg enig i. Cuevas forteller noe liknende.

- Det var hyggelig å tilbringe tid med «LC» i noen uker, men dette var aldri et eksklusivt forhold. Jeg ønsker henne det beste, sier han til nettstedet.

STOR INTERESSE: Den polske filmen «365 Days» har fort havnet på topplista over de mest sette filmene på Netflix. Nå både hylles og kritiseres den. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Hvordan det gikk med de andre deltakerne fra skandalerealityen, kan du lese i artikkelen nedenfor her.

LES OGSÅ: - Innlagt på ubestemt tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer