Chelsea Handler:

Brudd etter trekant

- Visste det var på tide å gjøre det slutt.

TREKANT: Chelsea Handler avslører affære med en kvinne, og røper samtidig årsaken til bruddet med kjæresten. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP/ NTB
TREKANT: Chelsea Handler avslører affære med en kvinne, og røper samtidig årsaken til bruddet med kjæresten. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP/ NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren, komikeren og talkshowverten Chelsea Handler (48) er kjent for å ikke akkurat legge fingrene imellom når hun uttaler seg. Blant annet oppnådde hun stor suksess med Netflix-showet «Chelsea» nettopp av den grunn.

Nå deler hun også rykende ferske avsløringer, som omhandler både trekant og brudd. Og skal vi tro komikeren henger disse stikkordene sammen, ifølge Entertainment Tonight.

Innrømmer trekant

Handler avslører nemlig i Andy Cohens (55) radioprogram at den egentlig grunnen til at det fire år lange forholdet med Ted Harbert (67) tok slutt, skal ha vært en trekant.

Avsløringen kom da 48-åringen ble spurt av Cohen om hun noen gang hadde datet en kvinne.

Handler kunne røpe at hun hadde hatt sex med en kvinne, da i en trekant sammen med sin daværende kjæreste Harbert. Hun la imidlertid til at hun aldri hadde datet en kvinne.

Avsløringen førte til flere oppfølgingsspørsmål fra programlederen.

- Det var en trekant, sier hun ærlig, og legger til at det var «gøy» og at hun «ville gjort det igjen hvis hun fikk muligheten».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer