Rita Ora:

- Brudd etter tre måneder

Rita Ora og seks år yngre Rafferty Law skal ha gått hver til sitt.

KORT ROMANSE: Rafferty Law og Rita Ora dukket opp hånd i hånd i desember. Nå skal romansen mellom dem ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
KORT ROMANSE: Rafferty Law og Rita Ora dukket opp hånd i hånd i desember. Nå skal romansen mellom dem ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kunne det se ut til at lykken smilte igjen for popstjernen Rita Ora (29). Da kom hun nemlig hånd i hånd med stjernesønnen Rafferty Law (23), bare ni måneder etter at forholdet hennes med «Spider Man»-stjernen Andrew Garfield (36) tok slutt.

Men nå kan de se ut til at lykken med seks år yngre Rafferty var av det kortvarige slaget. Ifølge The Mirror skal nemlig paret allerede ha gått hver til sitt, knappe tre måneder etter at de først ble koblet til hverandre.

- Derfor er det slutt

Den britiske tabloidavisen skriver at parets hektiske timeplan og tidsforskjell skal være grunnen til bruddet, ettersom Rita bor i Los Angeles mens Rafferty Law, sønnen til stjerneparet Jude Law (47) og Sadie Frost (54), er bosatt i London.

Rita og Rafferty skal heller ikke ha feiret valentinsdagen sammen tidligere denne måneden.

Duoen skal ha truffet hverandre under innspillingen av filmen «Twist», som er basert på Charles Dickens' novelle Oliver Twist. I det britiske dramaet har Rafferty hovedrollen som Oliver, mens Rita spiller karakteren Artful Dodger, og det skal ikke ha tatt lang tid før det oppsto søt musikk på settet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer