Rita Ora:

- Brudd etter tre måneder

Rita Ora og seks år yngre Rafferty Law skal ha gått hver til sitt.

KORT ROMANSE: Rafferty Law og Rita Ora dukket opp hånd i hånd i desember. Nå skal romansen mellom dem ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
KORT ROMANSE: Rafferty Law og Rita Ora dukket opp hånd i hånd i desember. Nå skal romansen mellom dem ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kunne det se ut til at lykken smilte igjen for popstjernen Rita Ora (29). Da kom hun nemlig hånd i hånd med stjernesønnen Rafferty Law (23), bare ni måneder etter at forholdet hennes med «Spider Man»-stjernen Andrew Garfield (36) tok slutt.

Men nå kan de se ut til at lykken med seks år yngre Rafferty var av det kortvarige slaget. Ifølge The Mirror skal nemlig paret allerede ha gått hver til sitt, knappe tre måneder etter at de først ble koblet til hverandre.

- Derfor er det slutt

Den britiske tabloidavisen skriver at parets hektiske timeplan og tidsforskjell skal være grunnen til bruddet, ettersom Rita bor i Los Angeles mens Rafferty Law, sønnen til stjerneparet Jude Law (47) og Sadie Frost (54), er bosatt i London.

Rita og Rafferty skal heller ikke ha feiret valentinsdagen sammen tidligere denne måneden.

MØTTES PÅ JOBB: Rafferty og Rita under innspillingen av filmen «Twist» i fjor. Foto: NTB Scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Rafferty og Rita under innspillingen av filmen «Twist» i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen skal ha truffet hverandre under innspillingen av filmen «Twist», som er basert på Charles Dickens' novelle Oliver Twist. I det britiske dramaet har Rafferty hovedrollen som Oliver, mens Rita spiller karakteren Artful Dodger, og det skal ikke ha tatt lang tid før det oppsto søt musikk på settet.

- Det begynte å småkoke mellom dem kort tid etter at de begynte å jobbe sammen, har en kilde tidligere uttalt til The Sun, ifølge Contact Music.

- Folk var raske med å kommentere kjemien mellom dem, og så begynte sladderet. Men det var først etter en stund at tiltrekningen vokste og at det ble mer seriøst, la kilden til.

Skjulte romansen

Paret skal ha prøvd å holde romansen skjult en god stund, men under British Fashion Awards i desember, valgte de å forlate arrangementet hånd i hånd.

De ble også sett sammen på Giorgio Armanis fest på baren Harrys samme kveld.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

- De er i et ordentlig forhold nå, så de bestemte seg for at de var klare til å vise seg som par for første gang. De klarte ikke å ikke holde hender. Ting er fremdeles nytt mellom dem, men de er veldig forelsket akkurat nå, sa kilden videre.

Men ifølge the Mirror kan det altså nå se ut til at romansen mellom dem har tatt slutt.

Rita Ora er kjent for både musikk og skuespill, og har tidligere vært kjæreste med stjerner som Rob Kardashian (32) og Calvin Harris (36). Hun har også vært koblet til blant andre Justin Bieber (25) og Liam Payne (26).

Rafferty debuterte som modell høsten 2017, og har blant annet gjort kampanjer for det svenske klesmerket Tiger of Sweden, samt gått på catwalken for Dolce & Gabbana en rekke ganger.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten med sommerflørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer