Scott Disick og Sofia Richie:

- Brudd etter tre år

Scott Disick og Sofia Richie skal ha gått fra hverandre.

HVER TIL SITT: Etter tre år som kjærester, skal Scott Disick og Sofia Richie ha gått fra hverandre. Nyheten kommer bare en uke etter at paret tok en pause i forholdet. Foto: NTB Scanpix
HVER TIL SITT: Etter tre år som kjærester, skal Scott Disick og Sofia Richie ha gått fra hverandre. Nyheten kommer bare en uke etter at paret tok en pause i forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært humper på veien for Scott Disick (37) og Sofia Richie (21) i løpet av deres nesten tre år lange forhold. Aldersforskjell, aksept hos familie og rusproblemer har vært blant utfordringene som har dukket opp, og det skal på ingen måte ha vært enkelt å være de to tidvis.

For bare noen få dager siden ble det kjent at duoen hadde bestemt seg for å ta en pause i forholdet. Pausen skal ha skyldtes at Disick nylig sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado, som et forsøk på å få bukt med rusproblemene han har slitt med i en årrekke.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Richie skal ha støttet ham gjennom tidligere tunge perioder, men de skal ha funnet ut at det var best for dem å ta en pause akkurat nå - slik at han kunne få fokusert på seg selv. Pausen skal derimot ha blitt til et permanent brudd.

Hver til sitt

Overfor Us Weekly forteller kilder med kjennskap til situasjonen at de nå går fra hverandre på ordentlig. Paret har ikke kommentert saken, og det er heller ikke kjent hvem som skal ha tatt den tunge avgjørelsen.

Pausen paret tok, ble forklart slik for en ukes tid siden:

SLUTT: Kjæresteparet har vært på mang en romantisk ferie sammen. Nå skal det derimot være slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Kjæresteparet har vært på mang en romantisk ferie sammen. Nå skal det derimot være slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Scott og Sofia har tatt en pause i forholdet inntil Scott kommer tilbake til seg selv igjen. Scott er på et bra sted akkurat nå og forsøker å bli bedre og fokusere på jobb, men han er nødt til å overbevise seg selv, sa en kilde til Us Weekly den gang.

For fansen kommer bruddet tvilsomt overraskende på. Da Disick nylig feiret sin 37-årsdag i Lake Powell i Utah, var ikke Richie til stede. I stedet valgte han å feire dagen med eksen, Kourtney Kardashian (41), og deres tre felles barn - Mason (10), Penelope (7) og Reign (5).

Tøft liv

Scott og Sofia har datet siden 2017, men forholdet har ikke vært feilfritt, slik det kanskje har blitt fremstilt som i sosiale medier. Sommeren 2018 ble det nemlig kjent at de hadde gjort det slutt, etter at Scott skal ha vært utro mot 21-åringen. Bare to dager etter utroskapen ble kjent, fant paret derimot tilbake til hverandre.

Siden den gang har de holdt sammen, og i fjor dukket Sofia til og med opp i «Keeping Up With the Kardashians» sammen med Scott, der man blant annet så henne dra på ferie til Finland sammen med 37-åringen, Kardashian og deres tre barn.

Realityprofilen var nemlig i et høyprofilert forhold med Kourtney i ni år, før de gikk hver til sitt i 2015. Han har likevel beholdt et godt vennskap til moren til sine tre barn - som flere ganger har feriert sammen med Scott og Sofia.

Det er ingen hemmelighet at 37-åringen har en fortid fylt med elleville festvaner, rehab og en sans for unge modeller. I løpet av årene Scott var sammen med Kourtney, fikk man vitne parets opp- og nedturer, som ofte bunnet i hans illojale livsstil.

Ga Sofia æren

Etter bruddet kan det likevel virke som at trebarnsfaren tok seg sammen, og det har med årene blitt stillere på festfronten. Realityprofilen har tidligere gitt deler av æren til Sofia.

I sitt eget tv-program «Flip It Like Disick» uttalte han nemlig at han er en bedre mann med henne ved sin side.

- Hvor enn man er, så tror jeg det er vanskelig å finne noen man er komfortabel med. Sannheten er, uten henne, så var jeg hele tiden på leting etter noen eller noe. Hun har definitivt vært den som roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, delte han, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: - Hun er det han ser etter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer