Scott Disick og Sofia Richie:

- Brudd etter tre år

Scott Disick og Sofia Richie skal ha gått fra hverandre.

HVER TIL SITT: Etter tre år som kjærester, skal Scott Disick og Sofia Richie ha gått fra hverandre. Nyheten kommer bare en uke etter at paret tok en pause i forholdet. Foto: NTB Scanpix
HVER TIL SITT: Etter tre år som kjærester, skal Scott Disick og Sofia Richie ha gått fra hverandre. Nyheten kommer bare en uke etter at paret tok en pause i forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært humper på veien for Scott Disick (37) og Sofia Richie (21) i løpet av deres nesten tre år lange forhold. Aldersforskjell, aksept hos familie og rusproblemer har vært blant utfordringene som har dukket opp, og det skal på ingen måte ha vært enkelt å være de to tidvis.

For bare noen få dager siden ble det kjent at duoen hadde bestemt seg for å ta en pause i forholdet. Pausen skal ha skyldtes at Disick nylig sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado, som et forsøk på å få bukt med rusproblemene han har slitt med i en årrekke.

Richie skal ha støttet ham gjennom tidligere tunge perioder, men de skal ha funnet ut at det var best for dem å ta en pause akkurat nå - slik at han kunne få fokusert på seg selv. Pausen skal derimot ha blitt til et permanent brudd.

Hver til sitt

Overfor Us Weekly forteller kilder med kjennskap til situasjonen at de nå går fra hverandre på ordentlig. Paret har ikke kommentert saken, og det er heller ikke kjent hvem som skal ha tatt den tunge avgjørelsen.

Pausen paret tok, ble forklart slik for en ukes tid siden:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer