Olivia Munn:

- Brudd etter tre år

Forholdet mellom skuespilleren og den amerikanske fotballspilleren skal være over.

SLUTT: Her stråler duoen under Vanity Fairs fest etter Oscar utdelingen. Foto: NTB Scanpix.
SLUTT: Her stråler duoen under Vanity Fairs fest etter Oscar utdelingen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I slutten av januar svirret ryktene om at Hollywood-stjernen Olivia Munn (36) hadde forlovet seg med NFL-proffen Aaron Rodgers (33).

To måneder senere melder nå flere amerikanske medier at paret skal ha gjort det slutt.

LYKKELIGE TIDER: Her går duoen hånd i hånd etter en middagsdate. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIGE TIDER: Her går duoen hånd i hånd etter en middagsdate. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- De har endt sitt tre år lange forhold vennskapelig. De forblir nære venner og ønsker hverandre ingenting annet enn det beste når de går videre med livene sine, forteller en kilde til People.com.

I følge E! News skal duoen ha «ønsket seg forskjellige ting i livet».

- Det var Olivia som gjorde det slutt, hevder en venn nær Rodgers til nettstedet, og legger til at selv om bruddet har vært vanskelig for begge er de fremdeles i kontakt.

«Det perfekte par»

Kilden ser heller ikke bort i fra at paret kan finne tilbake til hverandre i fremtiden.

- De passet perfekt sammen. De kranglet aldri, så det er ikke umulig at de blir sammen igjen. Men akkurat nå trenger de tid hver for seg.

Olivia og Aaron møttes i begynnelsen av april 2014 da de stod sammen på scenen under årets Country Music Awards i Las Vegas.

Måneden etter begynte de å date og skuespilleren har ofte støttet og vært med å heie fram den amerikanske fotballspillerens karriere.

Munn har gjort stor suksess med sin rolle som journalisten Sloan Sabbith i NRK-serien «Newsroom», og hun er også kjent fra filmer som blant annet «X-Men: Apocalypse», «Magic Mike», «Iron Man» og «Zoolander».

Før 36-åringen ble kjæreste med Rodgers, var hun i et to år langt forhold med den svensk-amerikanske skuespilleren Joel Kinnaman (37).

PÅ RØD LØPER: I komedien Office Christmas Party spilte Munn sammen med Jennifer Aniston og Jason Bateman. Her er trioen på filmens screening i New York i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix. 
PÅ RØD LØPER: I komedien Office Christmas Party spilte Munn sammen med Jennifer Aniston og Jason Bateman. Her er trioen på filmens screening i New York i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

LES OGSÅ: Olivia Munn tok hunden med på fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer