Jennifer Garner:

- Brudd etter to år

Lykken brast for Hollywood-stjernen.

BRUDD: Dette bildet ble tatt av Jennifer Garner og John Miller like etter at forholdet deres ble offentlig kjent. Nå skal de to ha gått fra hverandre, etter to år som kjærester. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Dette bildet ble tatt av Jennifer Garner og John Miller like etter at forholdet deres ble offentlig kjent. Nå skal de to ha gått fra hverandre, etter to år som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2018 ble det kjent at skuespiller Jennifer Garner (48) hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40) i et halvt år. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger.

Det er likevel blitt hevdet at de to var lykkelige sammen, og at ting skal ha gått på skinner for paret. Barna deres skal ha møtt hverandre, og de skal ha vært seriøse om å bygge en fremtid sammen.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Jennifer Garner har tidligere vært gift med Ben Affleck (47) som hun har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) med, og John Miller har også barn fra et tidligere forhold.

Den planlagte fremtiden sammen er nå avlyst, hevder en kilde overfor InTouch.

Slutt i flere måneder

Etter to år som kjærester, skal Garner og Miller ha gått fra hverandre. Kilden forteller til magasinet at paret «ikke lenger er sammen», og at det allerede skal ha vært slutt en stund - noe som muligens forklarer hvorfor de heller ikke er fotografert sammen på flere måneder.

- De gikk fra hverandre rett før Los Angeles havnet i lockdown, forklarer kilden, og peker altså på konsekvensene av coronapandemien.

KJÆRLIGHETEN BRAST: Det skal være slutt mellom Garner og Miller, etter to år som kjærester. Dette er et av de få bildene som ble tatt av paret. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETEN BRAST: Det skal være slutt mellom Garner og Miller, etter to år som kjærester. Dette er et av de få bildene som ble tatt av paret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jen og John er fortsatt venner, så det kan hende at de kan finne tilbake til hverandre i fremtiden, men akkurat nå er det slutt, sier kilden videre.

De to har foreløpig ikke uttalt seg om bruddryktene, men har på mange måter klart å helle vann på ryktemølla. Tidligere denne uken ble Garner nemlig fotografert på stranden i Malibu med ingen ringere enn «A Star is Born»-stjernen Bradley Cooper.

Ifølge TMZ tilbrakte duoen flere timer på stranden sammen, der de var med hans tre år gamle datter Lea - som han har med eksen Irina Shayk. Det kunne brått sett ut som det var romantikk som foregikk, men TMZ påpeker i samme sak at duoen bare er gode venner.

SINGEL PÅ TUR: Dette bildet ble tatt av Garner for omtrent en måned siden. Da skal det allerede ha vært slutt med kjæresten. Foto: Broadimage/Shutterstock, NTB Scanpix
SINGEL PÅ TUR: Dette bildet ble tatt av Garner for omtrent en måned siden. Da skal det allerede ha vært slutt med kjæresten. Foto: Broadimage/Shutterstock, NTB Scanpix Vis mer

Det har de vært i flere år, og det er derfor nærliggende å tro at stranddagen bare var platonisk. Hun har også et godt forhold til eksmannen.

Støtter eksen

Etter at Garner skilte seg fra «Batman»-stjernen har det kommet tydelig frem at Ben, som har gjennomgått behandling for alkoholisme, har funnet mye støtte hos Jennifer. Hun har ved flere anledninger stått støtt ved eksmannens side, men nå skal hun ikke føle like mye på presset lenger.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

- Bens kamp for å være edru påvirker ikke forholdet deres, ettersom Jennifer ikke føler at hun har hovedansvaret for ham lenger, har kilder uttalt til Us Weekly.

Likevel har 48-åringen tidligere uttalt at hun alltid vil støtte Ben, selv om de har gått fra hverandre.

Det var sommeren 2015 nyheten kom om at Jennifer Garner og Oscar-vinneren hadde gått hver til sitt. Duoen bekreftet selv bruddet dagen etter deres ti års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», het det i en uttalelse.

I etterkant virket det som om paret prøvde å finne tilbake til hverandre, og Ben ble lenge boende i familiens gjestehus. Men i april 2017 satte Ben og Jennifer spikeren i kista ved å signere skilsmissepapirene, og i mai samme år flyttet han ut av boligen.

To måneder senere fant han lykken på nytt med «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (39). Affleck og Shookus hadde et av-og-på forhold fra sommeren 2017 og frem til våren i fjor. I oktober ble riktignok Ben koblet til musikeren Katie Cherry.

Nå er han i et forhold med skuespiller Ana de Armas (32), som han bekreftet i mai.

- Ben og Ana er lykkelige sammen og er offisielt sammen, har en kilde tidligere uttalt til US Magazine.

LES OGSÅ: - Gjorde en dårlig jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer