Jennifer Garner:

- Brudd etter to år

Lykken brast for Hollywood-stjernen.

BRUDD: Dette bildet ble tatt av Jennifer Garner og John Miller like etter at forholdet deres ble offentlig kjent. Nå skal de to ha gått fra hverandre, etter to år som kjærester. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Dette bildet ble tatt av Jennifer Garner og John Miller like etter at forholdet deres ble offentlig kjent. Nå skal de to ha gått fra hverandre, etter to år som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2018 ble det kjent at skuespiller Jennifer Garner (48) hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40) i et halvt år. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger.

Det er likevel blitt hevdet at de to var lykkelige sammen, og at ting skal ha gått på skinner for paret. Barna deres skal ha møtt hverandre, og de skal ha vært seriøse om å bygge en fremtid sammen.

Jennifer Garner har tidligere vært gift med Ben Affleck (47) som hun har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) med, og John Miller har også barn fra et tidligere forhold.

Den planlagte fremtiden sammen er nå avlyst, hevder en kilde overfor InTouch.

Slutt i flere måneder

Etter to år som kjærester, skal Garner og Miller ha gått fra hverandre. Kilden forteller til magasinet at paret «ikke lenger er sammen», og at det allerede skal ha vært slutt en stund - noe som muligens forklarer hvorfor de heller ikke er fotografert sammen på flere måneder.

- De gikk fra hverandre rett før Los Angeles havnet i lockdown, forklarer kilden, og peker altså på konsekvensene av coronapandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer