PÅ ROMANTISK FERIE: Disse bildene fra Italia i juli er de siste som har blitt tatt sammen av paret. Foto: NTB Scanpix.
PÅ ROMANTISK FERIE: Disse bildene fra Italia i juli er de siste som har blitt tatt sammen av paret. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Gerard Butler og modellkjæresten:

- Brudd etter to år

Skuespilleren skal være singel igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Siden våren 2014 har Hollywood-kjekkasen Gerard Butler (47) vært kjæreste med den vakre modellen Morgan Brown.

Etter to år skal derimot forholdet nå være over, melder flere amerikanske nettsteder.

Balansen mellom å bli sett på som et sex-symbol og å være i et seriøst forhold skal ha vært hard å sjonglere for «P.S. I Love You»-stjernen, ifølge Page Six, som først omtalte saken.

- Jenter kaster seg etter ham. Det er vanskelig for ham og hele tiden si:S «Nei, ha deg bort. Jeg har kjæreste», forteller en kilde til nettstedet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Gerard og Morgan så ut til å kose seg i Italia sammen i sommer.
FRA LYKKELIGE TIDER: Gerard og Morgan så ut til å kose seg i Italia sammen i sommer. Vis mer

Gerard og den tidligere modellen Morgan ble sist sett sammen på en romantisk båttur i Capri i Italia i juli.

Siden den gang har han deltatt på en rekke rød løper-eventer, som GQ France's Men of the Year Awards 2016 sist uke, men han har alltid kommet alene.

Skjørtejeger

Da Butler ledet Nobels Fredspriskonsert i Oslo sammen med Sarah Jessica Parker (51) for fire år siden, tok han med seg sin daværende kjæreste, den 18 år yngre rumenske modellen Madalina Ghenea (29), til hovedstaden.

Duoen gjorde det slutt sommeren etter, og deretter forelsket han seg i Morgan Brown.

Den skotske hjerteknuseren har tidligere blitt linket til stjerner som Cameron Diaz (44), Jennifer Aniston (47) og Naomi Campbell (46), men har innrømmet at karrieren har gjort det vanskelig å ha kjærlighetsforhold.

- Det er tøffere å være i forhold i denne bransjen. Det er delvis min egen feil og delvis underholdningsbransjen. Det er vanskelig når man reiser bort hele tiden. Nå er jeg i Australia i to måneder. Hvem klarer å holde ut med noe sånt? sa han til Daily Mail for to år siden, ifølge Contactmusic.com.

- Men hvem har sagt at man bare skal ha et forhold i løpet av livet? Kanskje man er ment å ha mange korte forhold.

Deretter la Butler til at frem til han fant «Den rette» koste han seg med å date ulike kvinner.

- Jeg har ikke truffet den ene prinsessen enda. Men det betyr ikke at jeg ikke har møtt mange prinsesser på veien. Bare ikke den rette.

- Eller kanskje jeg har det og så dukker hun opp igjen i livet mitt på et senere tidspunkt. Man kan aldri være for sikker på noe som helst.

I NORGE: Her står Butler på scenen sammen med Sarah Jessica Parker under Nobel Fredspriskonsert i Oslo i 2012.
I NORGE: Her står Butler på scenen sammen med Sarah Jessica Parker under Nobel Fredspriskonsert i Oslo i 2012. Vis mer

LES OGSÅ: Janne Formoe har fått ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer