Brudd etter to år for finanskjendis Dag Høili

- Ja, det er slutt, sier kona Kristine til Se og Hør.

LYKKEN TOK SLUTT: Kristine Saltvold Høili bekrefter til Se og Hør at hun og ektemannen Dag Høili har gått fra hverandre. Dette bildet er fra 2013. Foto: Espen Solli.
LYKKEN TOK SLUTT: Kristine Saltvold Høili bekrefter til Se og Hør at hun og ektemannen Dag Høili har gått fra hverandre. Dette bildet er fra 2013. Foto: Espen Solli. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): To år etter at finanskjendisen Dag Høili (48) giftet seg med Kristine Saltvold Høili (27), er ekteskapet over.

Det bekrefter Kristine til Se og Hør.

- Det stemmer at vi ikke lenger er sammen, sier Kristine, som ikke ønsker å kommentere bruddet utover dette.

Duoen, som giftet seg i et overdådig bryllup i 2015, ble kjærester i 2010 og har to barn sammen.

Overdådig bryllup

Se og Hør dekket blant annet den celebre bryllupsfeiringen for to år siden, hvor finanskjendisen ikke sparte på en krone.

Han overrasket blant annet med en Ferrari kabriolet i morgengave til Saltvold Høili etter parets overdådige bryllup.

På selve bryllupsdagen fikk hun også sjelden gul diamant på syv karat, som har en utsalgspris på hele 1,6 millioner kroner.

Var gift i 12 år

48-åringen har tidligere vært gift med Siw Høili, men paret valgte å skilles etter 12 år i 2010.

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Forholdet er et tilbakelagt kapittel. Å gå gjennom en skilsmisse er veldig tøft, men jeg har hatt mange gode venner å støtte meg til. Det er viktig å tenke framover, og det er utrolig mye positivt som skjer rundt meg om dagen. Så ting går veldig bra - til tross for skilsmisse, fortalte han til Se og Hør den gang.

Dag er for øvrig sønnen til Terje Høili som er kjent for å grunnlegge Europris-konsernet.

Se og Hør har vært i kontakt med Dag Høili, som innforstått med at vi publiserer denne saken. Han ønsker ikke å kommentere bruddet.

LES OGSÅ: Overrasket kona med ring til 1,6 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer