Dakota Johnson og Chris Martin:

- Brudd etter to år for «Fifty Shades»-stjernen

Dakota Johnson og Chris Martin skal ha gått hver til sitt.

AVSLØRT: De første bildene av Chris Martin og Dakota Johnson dukket opp i januar i fjor. Nå skal duoen ha gått fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRT: De første bildene av Chris Martin og Dakota Johnson dukket opp i januar i fjor. Nå skal duoen ha gått fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste to årene har «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (29) og Coldplay-vokalisten Chris Martin (42) vært et par. De to har holdt en svært lav profil, men likevel har både baby- og forlovelsesrykter florert i internasjonale medier.

Mens en talsperson for Dakota raskt avkreftet babyryktene, har kilder nær de to stadig hevdet at de har snakket mye om å forlove seg.

Men nå, nesten to år etter at de først ble koblet til hverandre, skal det være over mellom dem. Det skriver tabloidavisen Daily Star.

Hver til sitt

Duoen skal ha gjort det slutt allerede forrige måned, og en kilde som påstår å stå Chris nær forteller følgende om bruddet til avisen:

ROMANSE: Chris og Dakota avbildet i februar 2018. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Chris og Dakota avbildet i februar 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De snakket om forlovelse, men nå sier han at de har gått hver til sitt, noe som kommer som en ordentlig overraskelse på alle.

Verken Chris eller Dakota har foreløpig kommentert bruddryktene.

At bruddet kommer som et sjokk på mange, er ikke overraskende. De to har sett svært lykkelige ut sammen, noe Dakota selv også har bekreftet.

Da «Fifty Shades»-stjernen figurerte på forsiden av magasinet Tatler i fjor, brøt hun tausheten rundt forholdet til den ettertraktede sangstjernen.

- Jeg kommer ikke til å snakke om det, men jeg er veldig lykkelig, fortalte 29-åringen til magasinet.

Upopulært forhold

En kilde har tidligere også fortalt til People at Dakota elsker å tilbringe tid i Malibu, der Chris holder til.

- De går ofte ut for å spise middag med venner, men de liker best å ha venner på besøk hjemme. De går på stranden og går på turer i nabolaget sammen. De elsker å dele et rolig liv, og det ser ut til at forholdet blir mer seriøst, har en kilde fortalt.

De to skal ha vært uatskillelige og tilbrakt mye tid sammen, men det har tidligere blitt kjent at forholdet imidlertid ikke har falt i god jord hos alle rundt dem.

- Chris' bandkollegaer liker Dakota, men det faktum at han slipper alt han har i hendene for å være sammen med henne, det har begynt å gå dem på nervene, forklarte en kilde til Radar Online.

Kjærligheten mellom de to skal ha vært så sterk at Coldplay-vokalisten lot forholdet deres gå utover karrieren sin.

- Han lar musikken komme i andre rekke slik at han kan fokusere på Dakota, fortsatte kilden.

- Chris og Dakota blir bare mer og mer uatskillelige, hevdet kilden overfor nettstedet.

Men nå skal det altså være over mellom dem.

BRUDD: Dakota og Chris i februar i fjor. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Dakota og Chris i februar i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beholdt vennskapet

Chris Martin har tidligere vært gift med Gwyneth Paltrow (46) som han har de to barna Apple (15) og Moses (13) sammen med. Det var i 2014 det ble kjent at skuespilleren og Coldplay-vokalisten skulle skilles, etter ti år som mann og kone.

Etter skilsmissen har Paltrow og Martin gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

De har blant annet dratt på flere ferier, og feiret jul sammen.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vi likevel gå hver til vårt, sto det i kunngjøringen av skilsmissen, publisert på Paltrows blogg den gang.

- Vi er, og vil alltid være en familie. På mange måter er vi nærmere hverandre nå enn vi noen gang har vært, sto det skrevet videre.

Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer