Zac Efron:

- Brudd etter ti måneder

Zac Efron og kjæresten fant tilbake til hverandre før jul. Nå skal det være spikeren i kista.

SLUTT: Zac Efron og Vanessa Valladares ble først koblet til hverandre i fjor sommer. Nå skal det være slutt. Foto: NTB
SLUTT: Zac Efron og Vanessa Valladares ble først koblet til hverandre i fjor sommer. Nå skal det være slutt. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det siste året skal «High School Musical»-stjernen Zac Efron (33) ha datet den australske modellen Vanessa Valladares. Paret har blitt observert sammen en rekke ganger, blitt tatt på fersken hånd i hånd - og vært på tur og på lunsj.

I november ble det imidlertid kjent at duoen hadde gått hver til sitt, fem måneder etter at de først møttes, men mye latet til at de ikke var helt klare for å gi ordentlig slipp på hverandre.

Måneden etter ble de nemlig gjenforent etter bruddryktene, men nå skal det være spikeren i kista etter et knapt år sammen, skriver blant andre E! News.

- Jeg kan bekrefte det

Mens Efron foreløpig ikke har bekreftet bruddet offentlig, skal han derimot ha avslørt at det er slutt overfor radioprofil Kyle Sandilands.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

- Det er ikke bare The Daily Telegraph (som skriver det, journ.anm.). Jeg kan også bekrefte det etter å ha snakket med ham (Zac, journ.anm.) i går, sa Sandilands nylig på radio.

- Det er ganske ferskt, men ikke så ferskt som i går. Men det har gått sine separate veier, fortsetter radioprofilen, og legger til at det ikke skal ha vært noe dramatikk bak bruddet.

Efron og Valladares har gjennom hele forholdet vernet godt om privatlivet sitt, men nå og da har det kommet frem detaljer om dem. Blant annet har det blitt kjent at de møttes på en kafé i Australia i juni i fjor, og skal raskt ha funnet tonen.

- De møttes tidligere i sommer. De begynte å henge sammen i juli og var nylig på en skireise sammen. Man kan se de har det gøy. Hun tilbringer mye tid hjemme hos han, sa en kilde til People i fjor.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Som nevnt har de dog hatt noen utfordringer gjennom det forholdsvis korte forholdet.

- Zac og Vanessa virket som ekte vare. De var helt oppslukt av hverandre. Så når han bestemte seg for å slå seg ned i Australia over en lengre periode, foreslo han at de skulle kjøpe sitt første hjem sammen, har en kilde tidligere uttalt.

Duoen skal ha vært på noen visninger, men skuespillerens jobb skal til slutt ha gjort det umulig for dem å tilbringe så mye tid sammen som de ønsket.

- Zacs jobb og den tvungne distansen har virkelig slitt på forholdet, sa kilden videre.

LES OGSÅ: - Overhodet ikke slutten på krisen i forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer