Zac Efron:

- Brudd etter ti måneder

Zac Efron og kjæresten fant tilbake til hverandre før jul. Nå skal det være spikeren i kista.

SLUTT: Zac Efron og Vanessa Valladares ble først koblet til hverandre i fjor sommer. Nå skal det være slutt. Foto: NTB
SLUTT: Zac Efron og Vanessa Valladares ble først koblet til hverandre i fjor sommer. Nå skal det være slutt. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det siste året skal «High School Musical»-stjernen Zac Efron (33) ha datet den australske modellen Vanessa Valladares. Paret har blitt observert sammen en rekke ganger, blitt tatt på fersken hånd i hånd - og vært på tur og på lunsj.

I november ble det imidlertid kjent at duoen hadde gått hver til sitt, fem måneder etter at de først møttes, men mye latet til at de ikke var helt klare for å gi ordentlig slipp på hverandre.

Måneden etter ble de nemlig gjenforent etter bruddryktene, men nå skal det være spikeren i kista etter et knapt år sammen, skriver blant andre E! News.

- Jeg kan bekrefte det

Mens Efron foreløpig ikke har bekreftet bruddet offentlig, skal han derimot ha avslørt at det er slutt overfor radioprofil Kyle Sandilands.

- Det er ikke bare The Daily Telegraph (som skriver det, journ.anm.). Jeg kan også bekrefte det etter å ha snakket med ham (Zac, journ.anm.) i går, sa Sandilands nylig på radio.

- Det er ganske ferskt, men ikke så ferskt som i går. Men det har gått sine separate veier, fortsetter radioprofilen, og legger til at det ikke skal ha vært noe dramatikk bak bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer