Brudd etter ti års ekteskap

Skuespillerparet Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim går hvert til sitt.

SKILLES: Det profilerte skuespillerparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup går fra hverandre etter ti års ekteskap. Her er de sammen på «Tusvik og Tønne»-premiere på Latter i 2015. Foto: Espen Solli
SKILLES: Det profilerte skuespillerparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup går fra hverandre etter ti års ekteskap. Her er de sammen på «Tusvik og Tønne»-premiere på Latter i 2015. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det norske skuespillerparet Henriette Steenstrup (42) og Fridtjov Såheim (48) har skilt lag. Det skriver VG fredag morgen.

Henriettes manager bekrefter bruddet overfor Se og Hør.

– Ja, det stemmer at paret skilles, sier Linn Halstensen i Plan-B Management.

Manageren legger til at hverken hun eller paret selv har ytterligere kommentarer om nyheten.

Det profilerte skuespillerparet, som har to barn sammen, giftet seg i 2006. De har også jobbet sammen, deriblant i den suksessrike NRK-serien «Lilyhammer» og «En god nummer to» på TV 2.

Saken fortsetter under bildet.

GODE KOLLEGER: I 2009 spilte Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim sammen i «En god nummer to». Her sammen med Pia Tjelta, John Brungot, Ane Dahl Torp og Christian Skolmen.  Foto: TV 2
GODE KOLLEGER: I 2009 spilte Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim sammen i «En god nummer to». Her sammen med Pia Tjelta, John Brungot, Ane Dahl Torp og Christian Skolmen. Foto: TV 2 Vis mer

Travel karriere

I sommer var Steenstrup premiereaktuell med musikalen «En får væra som en er», basert på dansebandet Ole Ivars’ låter, for tredje gang.

Før premieren på Nationaltheateret fortalte hun til Seoghør.no at det ikke ble så mye tid til romantikk på privaten.

- Nei, det prioriterer vi ikke, fortalte hun lattermildt den gang.

- Vi har jo helt tradisjonelt småbarnsliv akkurat nå hvor man ikke prioriterer forholdet så mye: du få jo ikke gjort det. Vi prioriterer å være sammen med barna. Så hender det vi tar oss tid til en god middag, gjerne med gode venner. Man må jo ha litt voksenliv også, la hun til i intervjuet.

Tidligere i år har Henriette Steenstrup også vært å se i filmen «Welcome to Norway». I november er Fridtjov Såheim tilbake i TV 2-serien «Frikjent».

Saken fortsetter under bildet.

TV 2-PROFIL: Henriette Steenstrup har spilt i en rekke programmer på TV 2. Her er hun på den røde løperen under TV 2s høstlansering i 2015 som rollefiguren Edel Hammersmark.  Foto: NTB scanpix
TV 2-PROFIL: Henriette Steenstrup har spilt i en rekke programmer på TV 2. Her er hun på den røde løperen under TV 2s høstlansering i 2015 som rollefiguren Edel Hammersmark. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rotet bort gifteringen

Da Henriette Steenstrup ble intervjuet av bladet Kamille i 2015, røpet skuespilleren og komikeren at hun hadde klart å rote bort gifteringen sin to ganger.

- Det er sånn man må når man skal bekle roller - av med ringen. Og det er jo helt håpløst for et menneske som meg. Den første ringen mistet jeg på sjøen. Så laget Fridtjov to nye ringer, det skal han ha. Men de…. eh… var ikke så fine. Hææhæ! De har jeg oppe et sted. Vi må ordne de greiene der, altså, fortalte Steenstrup muntert i intervjuet.

Den populære TV 2-komikeren er kjent for sine temmelig drøye stunts i programmer som «Dritseint med Edel», men ektemannen har tidligere fortalt at han ikke bryr seg om det:

- Jeg skiller jo veldig mellom henne profesjonelt og privat. Jeg tror alle oppegående mennesker forstår at, jo drøyere du er på skjermen, jo mindre drøy er du kanskje i virkeligheten, sa Fridtjov Såheim til Seoghør.no i 2014.

LES OGSÅ: Flytter sammen i ny leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer