Sara Emilie Tandberg:

Brudd etter ti år

- Jeg vet ikke helt hvordan man starter et innlegg som dette.

BRUDD: Influenser Sara Emilie Tandberg avslører at hun og Robin Daldorff Magnussen har gått hver til sitt. Foto: Instagram / saraaemiliee
BRUDD: Influenser Sara Emilie Tandberg avslører at hun og Robin Daldorff Magnussen har gått hver til sitt. Foto: Instagram / saraaemiliee Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Én av Norges største influensere, Sara Emilie Tandberg (28), er kanskje best kjent for sin kroppsaktivisme og humoristiske innlegg.

På Instagram har hun i underkant av 350.000 følgere, og der deler hun bilder av familien, sprer kroppspositivisme og viser glimt av hverdagslige aktiviteter.

Nå kan hun imidlertid avsløre at hun og samboeren Robin Daldorff Magnussen, som har vært å se på førstnevntes sosiale medier, ikke lenger er i et forhold.

Det meddeler hun i et åpenhjertig innlegg på Instagram.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Brudd

Instagram-innlegget inneholder en rekke bilder sammen med Daldorff Magnussen, der hun mimrer tilbake til tiden deres sammen.

I innlegget innrømmer hun at det har vært en tøff tid, og at hun har hatt det vanskelig med å holde bruddet skjult for følgerne sine.

«Jeg vet ikke helt hvordan man starter et innlegg som dette. Jeg hadde aldri trodd det var en post jeg skulle poste i løpet av livet mitt. Men her sitter jeg, og prøver å finne de riktige ordene uten å la følelsene ta overhånd», innleder Tandberg innlegget med.

Videre skriver influenseren at hun og Daldorff Magnussen har hatt ti fantastiske år sammen.

«Vi har fått to nydelige barn, bygd opp et hjem og formet hverandre gjennom vårt voksne liv. Men nå starter en ny epoke. For en tid tilbake bestemte vi oss for at vi dessverre ønsker å gå hver til vårt. Vi er ikke forlovet mer, vi er ikke lengre kjærester», fortsetter hun.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

- Utrolig takknemlig

Tandberg påpeker at hun er evig takknemlig for at hun og Daldorff Magnussen alltid vil være familie og gode venner.

«Hvordan vi samarbeider, finner trøst i hverandre til tross for situasjonen og likevel har det gode båndet vi har i dag er jeg så utrolig takknemlig for», skriver hun videre.

Avslutningsvis takker hun følgerne sine for forståelse og tålmodighet i den vonde tiden de nå går gjennom.

Se og Hør har vært i kontakt med Sara Emilie Tandbergs management, som opplyser om at hun ikke ønsker å gi noen kommentar utover det som kommer frem i Instagram-innlegget.

- Du er sterk

Innlegget har i skrivende stund fått nesten 30 000 likerklikk, og kommentarfeltet er fylt med trøstende ord til influenseren.

«Du er sterk, rå, modig og helt nydelig. Så glad i deg og familien din. Det vennskapet deres vil være en enorm styrke og den kjærligheten dere gir til barna deres er det viktigste. Glad i deg, Sara min», kommenterer blant andre «Bloggerne»-profil og influenser, Monica Nyhus (32).

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Influenserne Kristin Gjelsvik (34), Amalie Snøløs (25) og Agnete Husebye (25) er blant dem som har lagt igjen emojier i form av røde hjerter.

Se og Hør har vært i kontakt med Robin Daldorff Magnussen som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

LES OGSÅ: Deler sjeldent glimt av barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer