Sara Emilie Tandberg:

Brudd etter ti år

- Jeg vet ikke helt hvordan man starter et innlegg som dette.

BRUDD: Influenser Sara Emilie Tandberg avslører at hun og Robin Daldorff Magnussen har gått hver til sitt. Foto: Instagram / saraaemiliee
BRUDD: Influenser Sara Emilie Tandberg avslører at hun og Robin Daldorff Magnussen har gått hver til sitt. Foto: Instagram / saraaemiliee Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Én av Norges største influensere, Sara Emilie Tandberg (28), er kanskje best kjent for sin kroppsaktivisme og humoristiske innlegg.

På Instagram har hun i underkant av 350.000 følgere, og der deler hun bilder av familien, sprer kroppspositivisme og viser glimt av hverdagslige aktiviteter.

Nå kan hun imidlertid avsløre at hun og samboeren Robin Daldorff Magnussen, som har vært å se på førstnevntes sosiale medier, ikke lenger er i et forhold.

Det meddeler hun i et åpenhjertig innlegg på Instagram.

Brudd

Instagram-innlegget inneholder en rekke bilder sammen med Daldorff Magnussen, der hun mimrer tilbake til tiden deres sammen.

I innlegget innrømmer hun at det har vært en tøff tid, og at hun har hatt det vanskelig med å holde bruddet skjult for følgerne sine.

«Jeg vet ikke helt hvordan man starter et innlegg som dette. Jeg hadde aldri trodd det var en post jeg skulle poste i løpet av livet mitt. Men her sitter jeg, og prøver å finne de riktige ordene uten å la følelsene ta overhånd», innleder Tandberg innlegget med.

Videre skriver influenseren at hun og Daldorff Magnussen har hatt ti fantastiske år sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer