Amy Diamond:

Brudd etter syv år

Den svenske artisten bekrefter at det er slutt med kjæresten.

SLUTT: Amy Diamond og Charlie Gustafsson har gått hver til sitt. Her sammen i 2015. Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet/NTB
SLUTT: Amy Diamond og Charlie Gustafsson har gått hver til sitt. Her sammen i 2015. Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste syv årene har den svenske artisten Amy Diamond (29), som ble kjent for de fleste med låten «What's In It For Me», vært i et forhold med skuespiller Charlie Gustafsson (30).

Nå bekrefter imidlertid førstnevnte at paret har gått hver til sitt.

- Det stemmer at de ikke lenger er sammen, sier Diamonds manager Agneta Thulin til Aftonbladet.

Videre forklarer manageren at verken 29-åringen eller ekskjæresten kommer til å svare på flere spørsmål om relasjonen eller hverandre. Ifølge den svenske avisen skal paret også ha flyttet fra hverandre etter bruddet.

Gjorde endringer

Den svenske artisten har vært kjent helt siden hun var 12 år gammel. Den gang slo hun gjennom med ovennevnte låt, «What's In It For Me».

På starten av 2000-tallet var hun en av Sveriges største artister, og er blant de yngste personene i historien som har vunnet en Nordic Music Award, og den yngste som har fått to priser under NRJ Radio Awards

De siste årene har hun imidlertid prøvd å kvitte seg med barnestjernestemplet, og gir nå ut musikk under sitt egentlige navn, Amy Deasismont.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer