Nelly:

Brudd etter syv år

- Vi er er ikke sammen lenger.

SLUTT: Shantel Jackson og Nelly avbildet sammen på et Pretty Little Thing event i Los Angeles høsten 2018. Foto: Broadimage/REX/NTB
SLUTT: Shantel Jackson og Nelly avbildet sammen på et Pretty Little Thing event i Los Angeles høsten 2018. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapperen Nelly (46) og skuespilleren Shantel Jackson (37) har gått hver til sitt etter syv år som kjærester. Det bekreftet sistnevnte selv på sosiale medier nylig.

Det var da en fan spurte Jackson om statusen på forholdet til artisten i kommentarfeltet under et bilde på Instagram-kontoen hennes, at bruddet ble kjent.

- Er du og Nelly fremdeles kjærester? Jeg elsker å se dere sammen, lød spørsmålet fra en av hennes over 1,3 millioner følgere.

- Nei, det er vi ikke .... Vi er bare venner, svarte 37-åringen.

Foto: Grab fra Instagram/Shantel Jackson
Foto: Grab fra Instagram/Shantel Jackson Vis mer

Nelly, hvis egentlige navn er Cornell Iral Haynes Jr, har gjort stor suksess med låter som «Hot in Herre» og «Dilemma». Han og Jackson har ifølge People vært et par siden 2014.

- Vennskap først. Å være venner hjelper alle forhold, utalte rapperen til People i februar da han ble spurt om hvordan han klarte å holde gnisten i forholdet ved like etter så mange år.

Duoen har derimot ikke postet bilder av hverandre sammen på sosiale medier siden januar. Da ønsket de fansen et godt nyttår med et nesten identisk bilde i feeden sin.

Voldtektsanklager

I oktober 2017 ble Nelly arrestert og siktet for voldtekt av en 21 år gammel kvinne som hevdet at han hadde voldtatt henne på en turnebuss i Washington.

Ifølge E! News skal rapperen først ha tvunget henne til å ha sex med ham uten kondom, for så å tilby henne penger etter at akten var over.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Nelly og hans representanter benektet hele veien at hendelsen fant sted, og høsten året etter trakk kvinnen anmeldelsen. Tiltalen mot rapperen ble da også trukket for godt.

Gjennom den tøffe tiden sto Shantel Jackson støtt ved sin daværende kjærestes side, og i fjor høst fortalte 46-åringen til Entertainment Tonight at han trodde Jackson var «The One».

På spørsmål om det snart ville bli en forlovelse, svarte han følgende:

- Vi jobber mot det. Når vi vet det sikkert, så skal vi fortelle det til deg, og fortsatte:

- Vi har så mye til felles. Hun er veldig lidenskapelig rundt tingene hun driver med, aksepterer ikke hva som helst, men jobber for å bli bedre. Det er det jeg elsker med henne, skrøt han til nettstedet.

LES OGSÅ: Bekrefter kjæreste etter den bitre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer