Heidi Løke:

Brudd etter syv år

Håndballspiller Heidi Løke og Bjørn Vestrum Olsson har gått hver til sitt.

SINGEL: Heidi Løke og kjæresten har gått fra hverandre. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SINGEL: Heidi Løke og kjæresten har gått fra hverandre. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For syv år siden avslørte håndballspiller Heidi Løke (37) at hun hadde funnet kjærligheten med massør Bjørn Vestrum Olsson (45).

Nå har de gått hver til sitt. Det melder TV 2-programmet «God kveld Norge».

Kanalen skriver at de har vært kjent med bruddet siden tidlig i sommer. Løkes bror, Frank Løke (40), skal også nylig ha delt en video på Instagram-story hvor han skrev at søsteren var singel.

«God kveld Norge» opplyser om at Heidi Løke er kjent med at de omtaler saken, men at hun ikke ønsker å gi noen kommentar. Bjørn Vestrum Olsen har ikke besvart «God kveld Norges» henvendelser.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

Møttes gjennom håndballen

Vestrum Olsson og Løke fant hverandre gjennom håndballen, da førstnevnte var massør for damelandslaget.

- Vi ble kjent via håndballen og vi har vært sammen noen måneder nå, fortalte Løke til «God kveld Norge» i 2013.

Bruddnyheten kommer i overkant av tre år etter at Vestrum Olsson og Løke fikk sønnen Oscar (3) sammen. Løke har også sønnen Alexander fra et tidligere forhold.

Oscar kom til verden sommeren 2017, og Løke delte gladnyheten på Instagram til et bilde av den da nyfødte sønnen.

«Ei uke på overtid bestemte Oscar seg for å komme i full fart. Alexander fikk endelig sin lillebror», skrev håndballstjernen på Instagram den gang.

Det var Norges Håndballforbund som i november 2016 kom med nyheten om at Løke ventet sitt andre barn.

Droppet EM

Den folkekjære håndballstjernen valgte nemlig å droppe håndball-EM som startet i desember og ville derfor opplyse tidlig av hensyn til kampene som sto for tur.

- Dette er stort for oss. Bjørn og jeg er veldig, veldig glade for dette og gleder oss sammen med Alexander. Barnet er ventet i juni. Det er litt spesielt å offentliggjøre nyheten så tidlig i svangerskapet, men av hensyn til kampene i tiden framover, var det nødvendig å få nyheten ut nå. Jeg ønsker jo ikke å risikere noe fram til fødselen, uttalte Heidi Løke til håndball.no den gangen.

KONTROVERSIELL: Fargeklatten Frank Løke markerer seg på den populære appen TikTok - i kjent Løke-stil. Video: Rød Løper Vis mer

I intervju med Dagbladet kunne Løke fortelle at hun var i fin form.

Gjennom svangerskapet hadde hun nemlig trent omtrent likt som hun gjorde før graviditeten.

- Jeg har ikke presset meg på samme måte som når jeg ikke er gravid. Styrke og intervaller har blitt trent som vanlig, men med noe lavere intensitet. Det har gått veldig bra, og jeg har trent stort sett hver dag, fortalte hun.

- JEG TROR JEG TRAFF ET ØMT PUNKT DER: EM 2018 er i gang, men hvem er mest jålete? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer

LES OGSÅ: Røper kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer